facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Dumon

Restaurant Dumon

Geschiedenis

Onder het motto 'de spontane keuken - gaat u zitten en geniet' heten chef-kok Rik en zijn team je welkom.

Hun subtiel smaakvolle en creatieve vis- en vleesgerechten - let op de benaming ervan - volgen de seizoenen en het marktaanbod.
De wijnkaart is internationaal en evenwichtig samengesteld en als afsluiter heb je de keuze uit enkele onweerstaanbare nagerechten.

Restaurant Dumon - sinds 2004

Openingsuren restaurant:
van 12.00u tot 14.30u &
van 18.30u tot 22.00u
di. & woe. gesloten

Feesten en traiteursdienst:
7 dagen op 7

Adres: Wilgen 1, 3150 Haacht
Telefoonnummer: +32 16 23 07 34
Stad: Haacht
Route: Wilgen 1
Postcode: 3150


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Menukaart Restaurant, Restaurant Boortmeerbeek, Brasserie Haacht, Café Haacht, Valentijnsmenu Haacht, Lunch Haacht, Gastronomisch menu, Restaurant Keerbergen
Recensies
Een vriendelijke ontvangst en bediening. Het restaurant is rustiek wat past bij een oud boerderijtje in een landelijke omgeving. De houtkachel sraalde een aangenamen warmte uit. Er waren maar weinig gasten waardoor het geluidsniveau niet te hoog was. Het eten was lekker en mooi gdresseerd. Voor ons waren de porties voldoende groot. Een minpuntje was de aperitiefkaart waar prijzen ontbraken.
Een van de betere restaurants van de streek. Zeer mooi rustiek kader, vriendelijke bediening. Hier wordt een klassieke gastronomie aangeboden. Zowel qua bediening als op het bord. Door de goede kwaliteit heeft dit ook vandaag nog zeker zijn publiek die dit weet te waarderen. In de zomer een mooi terras. Parking "voor de deur".
Eerste keer in dit verassend lekker restaurant op toplocatie gaan genieten! Zeer vriendelijke gastheer en elke hap is een plezier voor de smaakpapillen!
Eerste diner na corona lockdown. Smaakvol en deugdoende avond gehad. Vlotte en vriendelijke bediening in topkader. Alle bereidingen hoog op smaak en mooie presentatie.
Uiterst culinaire keuken, top chef, charmante bediening, gezellig kader en fantastische witte wijn ontdekt, daarvoor alleen al zouden we terug gaan om lekker kreeftje eten.
Fantastische kok. Rik en Mieke zijn lieve mensen die ik al jaren ken. Steeds vriendelijk. Prachtig kader. Kindvriendelijkheid: Vriendelijk onthaal, kinderstoel en aangepaste menu Parkeren: Ruime parking
Altijd lekker eten en uitstekende service. Hoedje af.
Super lekker, beste kreeft a la nage ever, en de Tomahawk ribeye was ook subliem ,ik zou zeggen....tot rappekes !
Schitterende ligging. Supervriendelijke bediening en ook niet onbelangrijk het eten was fantastisch. Wij hebben het gastronomisch menu genomen. Dikke proficiat voor het ganse team.
Had veel meer verwacht v d gerechten. Prijs/kwaliteit mijns inzien veel te duur. Lawaaierige plek. Weinig en verouderd licht. Eerste en laatste bezoek aan dit restaurant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid