facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Dorp 56

Restaurant Dorp 56
Adres: Adegem-dorp 56, 9991 Adegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 050/70 01 52
Stad: Adegem
Route: Adegem-dorp 56
Postcode: 9991



op zoek naar gerelateerd: Dorp 56 kermis, Restaurant met terras Maldegem, Restaurant Maldegem speeltuin, Grill restaurant Maldegem, Restaurants Ursel, Restaurant n9, Restaurant met maandmenu, Restaurant open dinsdagavond
Recensies
Mijn vriendin en ik zijn beiden vegan en hebben een weekje voor ons bezoek gemaild met de vraag of de chef een plantaardig menu kon voorzien voor ons. Dit was geen enkel probleem. We hebben hier een supergezellige avond gehad en het eten was fantastisch lekker en verzorgd tot in de puntjes. We waren echt onder de indruk. De gastheer is heel vriendelijk en behulpzaam. Ze weten hier perfect wat vegan is en houden hier rekening mee tot in de details. Het is ook heel gezellig zitten op het terras. We hebben ervan genoten en komen zeker terug!
De perfecte ervaring: - Heel lekkere gerechten - Zeer goed gekruiden - Perfecte combinatie tussen eten en drinken - Speciale biertjes, advies hierbij met kennis van zaken - Steeds wisselende kaart, daardoor is het leuk om terug te komen Kortom: Je moet er echt geweest zijn!
Super lekker gegeten in een gezellig interieur. Vlotte en vriendelijke bediening
Lekker eten, heel vriendelijke ontvangst en heerlijk zitten op een fris terras onder de wijnranken.Eten: 5/5
Gezellig restaurant, lekker eten, vriendelijke bediening. Top!!
Heel lekker, vriendelijke bediening, een plaats om terug te keren
Gezellig restaurant en een fantastisch lekkere keuken. Ondanks dat de vrouw des huizes alleen in de keuken staat werd er zonder probleem op de wensen van de kinderen ingegaan.
Super lekker, super bediening, lekkere lunchEten: 5/5
Lekker .goede bediening. Proficiat aan de kokkin. Aanr Aanrader.
Nie geweune hoe lekker dat dat daar is. Echt hé. En Benoit en Stefanie zijn ook twee vree wijze mensen. Het biefstuk dat ik daar een keer voor mijn neus heb gekregen was sukulent.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid