facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Den Anker

Geschiedenis

De unieke ligging, gelijk aan de Schelde, maakt deze locatie tot een geliefde plek. Den Anker is gevestigd in een historisch pakhuis uit 1930 waarvan de structuur behouden is gebleven. Een romantisch kader, het groen, de rust en gelijk aan de Scheldedijk gelegen maakt deze plek tot een bijzondere. zowel in de zomer als in de winter is het aangenaam vertoeven.

Of het nu is voor een bezoek aan het restaurant, het terras of voor het houden van een feest, vergadering of seminar.

Instagram: https://www.instagram.com/restaurantdenanker/



"“Restaurant Den Anker” een authentiek restaurant in een tiende schuur langs de oever van de Schelde waar een fietser en wandelaar hun weg makkelijk vinden. Een plaats waar alle leeftijden zich welkom mogen voelen, om te genieten of te werken.Diversiteit, een troef. Franse keuken op een hedendaagse manier naar u gebracht op een correcte manier met als u dat wenst een goed glas wijn in een warm gezellig kader of op een zonnig Provençaals terras."
Adres: Dijkstraat 54 , Zele 9240, BE
Telefoonnummer: 052 44 69 19
Stad: Zele
Route: Dijkstraat 54
Postcode: 9240



op zoek naar gerelateerd: restaurant den anker openingstijden, den anker zele valentijnsmenu, den anker zele a la carte, restaurant den anker mechelen, den anker ieper, restaurant zele, den anker harelbeke, den anker ieper dagschotel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
't Schipken 't Schipken 329 meter Top, super lekker gegeten, bediening 100%. Voor herhaling zeker vatbaar.
Restaurant Fleurdelin Restaurant Fleurdelin 3 km Lekker eten, mooi gedresseerde borden, fijne amuses. Aan te raden!
Recensies
Restaurant Den Anker, sfeervol gezellig en met een romantische uitstraling; mooi, aangenaam en smaakvol ingericht, met verschillende zalen en een geweldige buitenterras. Aan alles is gedacht en tot de puntjes afgewerkt. Het eten is sublime, waar inspiratie, kwaliteit en verfijnde smaken het resultaat zijn van een pittoresk bord. Heel vriendelijk en attent personeel die ons prima verzorgd hebben en in de watjes gelegd. Zeker de moeite waard om eens naartoe te gaan en je laten verwennen en genieten.
Al jaren de place to be in Zele, gezellige sfeer, leuke bediening en zeer lekker eten. Heerlijke zelfgemaakte limoncello Kindvriendelijkheid: Speeltuin aanwezig Parkeren: Parkeerplaatsen naast restaurant op priveparking
Steeds weer lekker eten, vriendelijke bediening en zeer gezellig vertoeven. Zeker een aanrader!Eten: 5/5
De portie americain zou gerust wat groter mogen geweest zijn. Ander half uur wachten om het eten op tafel te krijgen was ook wel iets te lang wachten. Vandaag, vrijdag 30 juni 2023. Ik ga er nog eens moeten over na denken of dit voor mij tot herhaling vatbaar is.
Het was zeer lekker maar de kip miste wat smaak bij men grill mix En een zeer vriendelijke bediening
Aangename, vlotte bediening. Lekker gegeten en gedronken. Heel gezellig zitten zowel binnen als buiten!Eten: 5/5
Gezellig, verzorgd kader. Vriendelijke bediening. Het menu is zeker een aanrader, lekker eten voor een eerlijke prijs. We gaan zeker terugkomen.
Op 14 februari geweest en vandaag 3 maart met onze zoon van 9 jaar. Het was ieder keer top. Vlotte bediening. Vriendelijk personeel, zelf onze zoon deed de opmerking van ze zijn hier super vriendelijk. Lekker eten. Baas en personeel ook kind vriendelijk.
Altijd gezellig, lekker eten,super wijnen..en top bediening Eten: 5/5
Prijs kwaliteit uitstekend. Gezellig terras. Bediening top.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid