facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant De Pastorie Zevergem

Restaurant De Pastorie Zevergem

Info

Genieten van pure gastronomie in een uniek kader!
De chef aan het fornuis, de gastvrouw in de zaal. Hier kom je genieten in alle rust!

Geschiedenis

De chef aan het fornuis, de gastvrouw in de zaal.

Hier kom je genieten van kwaliteit gebracht door de eigenaars zelf. Weloverwogen keuzes om jullie zonder compromis te bieden wat we zelf weten te waarderen.



"Puur genieten in een uniek kader! Hier geniet je van pure gastronomie gebracht door de eigenaars zelf. De chef aan het fornuis, zijn echtgenote als gastvrouw bij jou in de restaurantkamer. Een geklasseerd monument waar eigentijdse, pure gerechten worden geserveerd. Gebaseerd op de Franse keuken met chef Pascals eigenzinnige twist. Altijd topkwaliteit, dagvers en regionaal. Een uniek interieur zorgt voor een even unieke beleving. Daar waar het plaatje klopt! Bekijk zeker de sfeerbeelden en reservatiemogelijkheden op hun website!"
Adres: Dorp 2, 9840 Zevergem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0032496234214
Stad: Zevergem
Route: Dorp 2
Postcode: 9840



op zoek naar gerelateerd: De Pastorie Zevergem openingsuren, Restaurant Zevergem, Restaurant De Pastorie Lichtaart Menu, De Pastorie restaurant, Nieuw Restaurant Zevergem, De Oude Pastorie, De Pastorie Lochristi, De Pastorie Kasterlee
Recensies
Hier een fantastische 6 gangen menu gegeten. De kok kwam telkens de uitleg doen, zeer vriendelijk en aangenaam. Ook de mogelijkheid tot Bob arrangement met de wijnen, wat voor ons ook een grote pluspunt was. Alles klopte en was tot in de puntjes verzorgd zonder een al te beladen sfeer. Kortom: ik kan het ten zeerste aanbevelen Parkeren: Veel plaats aan de overkant
Voor de 2e keer hier gegeten en wéér was t zo gezellig en heerlijk. Caroline die zo hartelijk is en zoveel over de wijn weet te vertellen en Pascal die zijn verrukkelijke creaties aan tafel brengt en er wat uitleg bij geeft. Tòpavond gehad,jammer dat t zo'n end rijden is vanuit Oostzaan,anders wist ik t wel..
Culinair walhalla met sommelier VIP en chef kok die de gerechten persoonlijk komt toelichten. De wijnen zijn +++. Kom met de taxi !
Lekker eten, goeie menu. Leuke bediening. Veel te dure drank... 18 euro gin tonic , 16 euro champagne... Geeft je een wrang gevoel ...
Heerlijk genoten van het menu. Wij zaten recht tegenover de open keuken. Zeer lekker gegeten en vriendelijke bediening. Respect voor de kok. 1 persoon de chef maakt het hele menu klaar voor een kleine 20 personen. Eén minpuntje was de rook die deels in de zaal kwam. Waarschijnlijk door een slecht werkende dampkap maar dit is maar een detail.
Dit was culinair hoogstandje, kleine gerechtjes met heerlijke wijnen, vriendelijke bediening door vrouw des huizes, haar man als chef kok en de zoon als ober.. Topcombinatie!
Informele ontvangst in een zeer mooi pand. Alle gerechten uitgebalanceerd en begeleid door mooie wijnen. Dikke 10 Ruben en team. MerciEten: 5/5
In 1 woord WAUW! en om het met meer woorden te beschrijven... We kwamen hier al eerder om culinair te genieten en de nieuwe chef schrijft beslist verder op dit elan! De wijntjes, de frisse doch authentieke smaken...het prachtig pand, gezellige sfeer ...een culinair genot waar we nog dagen over zullen napraten. Veel succes voor de nieuwe eigenaar, wij zijn enthousiast, tot binnenkort!
Toplocatie, heerlijke 4 gangen lunch menu genomen. Verrassende combinaties, overheerlijk allemaal. Top dat de chef ook zelf de bediening doet! Chapeau doe zo verder!
Aangenaam verrast was ik van het mooie interieur, en op het bord: een culinair genot. Zeker de moeite waard om nog eens terug te keren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid