facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant De Lombardie

Restaurant De Lombardie
Adres: Zeedijk 36, 8620 Nieuwpoort
Telefoonnummer: 0477 55 23 81
Stad: Nieuwpoort
Route: Zeedijk 36
Postcode: 8620


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 21:00
Dinsdag: 11:00 - 21:00
Woensdag: 11:00 - 21:00
Donderdag: 11:00 - 21:00
Vrijdag: 11:00 - 21:00
Zaterdag: 11:00 - 21:00
Zondag: 11:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Lombardie, Nieuwpoort menu, Zeedijk 36 Nieuwpoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
't Ponton 't Ponton 3 km Prijs/kwaliteit top. Vriendelijke en vlotte bediening. Gerechten zeer lekker, vers en...
De Vuurtoren De Vuurtoren 3 km De vuurtoren is een brasserie-restaurant waar men zowel kan gaan eten of gewoon iets ...
De Haven De Haven 3 km Echt een goede, correcte mooie zaak. Vriendelijke bediening en mooie gerechten - leuk...
Flavie's Tafel Flavie's Tafel 3 km Zeer lekker, aangename smaken die goed op elkaar spelen. Een vrouw is de chefkok, ze ...
De Roos De Roos 3 km Idd een 10/10 voor het vispannetje. Eerlijke en goede keuken prijs-kwaliteit. En zee...
Recensies
Super vriendelijk! Kinderen toegelaten en kunnen tekenen & kleuren om het wacht sneller te doen voorbijgaan. Superlekker gegeten en mooi gedresseerde borden! Nog nooit zo een zachte steak gegeten met daarbij behorende huisgemaakte frietjes! Ook de garnaalkroketten waren magisch lekker, we komen hier zeker nog eens terug als we in Nieuwpoort zijn. Kindvriendelijkheid: Kinderen zijn hier welkom en mogen tekenen/kleuren of een boekje kijken.
Scherp geprijsd, goede kwaliteit en een sympathieke bediening. Zeker aan te bevelen!Eten: 5/5
Op de zeedijk gelegen restaurant. Zeer vriendelijke uitbaters met gevoel voor humor. Vlotte bediening. Interieur is verouderd. Eten is zeer lekker en ruim voldoende. Rundvlees saignant vol van smaak en correct gebakken. Garnaalkroketten zijn super lekker. Mooi groot stuk Kabeljauw dat goed gebakken is. Prijs voor menu incl. Apero, halve fles wijn en koffie slechts 43 euro. Met oudejaar stond er menu op de kaart voor 65 euro met als hoofdgerecht hertekalf of tarbot.
Wij vierden op 1 mei de verjaardag van mijn vader 87 lentes met een gezelschap van 8. Gezellige sfeer, super lekker eten, hartelijke bediening. Als afsluiter een irish coffee waar ze zelfs in Ierland stil van worden... Bij de afrekening werd de fles cava afgetrokken van de rekening als verjaardagscadeau vanwege de chef !
Prijs kwaliteit goed, zeker voor op de dijk. Super vriendelijke bediening en een chef die alles ziet. Kwam ons wiebelend tafeltje vastzetten en ook een parasol plaatsten werd met een glimlach gedaan. Komen volgend jaar zeker terug.
Dikke 5 sterren. Heel vriendelijk, We hadden een nacht aan zee, maar blijkbaar zouden we moeten gereserveerd hebben, wat een pech. We vroegen dan toch of het mogelijk was om te eten. En ja hoor, dit kon. We werden meteen geholpen. Ik een steak friet en mijn partner vol o vent friet. Gewoon zalig eten. De vol o vent was lekker romig, de steak zalig gekruid en perfect gebakken. Ook qua prijs een dikke meevaller. Iets minder dan 42 euro, maar met fooi.... Doe zo verder zou ik zeggen en deze zaak word een goudmijn. Dank je
Heel lekker. Prima kwaliteit. Vriendelijke bediening. Gezellig interieur. Zeker een aanrader!
Goed eetbaar , we gaan zeker nog eens terugEten: 4/5
Lekker en verzorgd eten mooi uitzichtEten: 4/5
Kwam aan er werd al gezegd dat we enkel konden eten, niet zomaar iets drinken. We wouden ons dus een wafel bestellen wat eten is en dit mocht niet want behoorde niet tot ‘eten’. Dit is een dessert. We ‘moesten’ een hoofdgerecht nemen of konden hier niets ‘drinken’. Heel onvriendelijke ober ook. Komen nooit meer terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid