facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant De Ké

Info

Restaurant De Ké is aan de centrumrand van Zottegem gelegen, op wandelafstand van het station en op twee straten van de Markt.

Adres: Hospitaalstraat 83, 9620 Zottegem
Telefoonnummer: 093608700
Stad: Zottegem
Route: Hospitaalstraat 83
Postcode: 9620


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 15:00
Vrijdag: 12:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Werner, Nieuw restaurant Zottegem, Zottegem restaurant, Indisch restaurant Zottegem, Italiaans restaurant Zottegem, Restaurant Zottegem Markt, Lunch Zottegem, Restaurant Zottegem stationsstraat
Recensies
Vlotte bediening, aangenaam zitten. Vis en asperges perfect gegaard, smaakvolle aardappelpuree.Eten: 4/5
Vers eten en redelijk qua prijs. Zeer correcte en goede service. Vegetarische menuopties: Haloumi met gestoofde groentjes. Wel pikant.
We kozen voor een BBQ @ home met jullie BBQ trailer, dit alleen al is een hele beleving om te zien hoe jullie ter plekke de lekkerste gerechten uit jullie koksmuts toveren. Het is moeilijk om te beschrijven hoe we er van genoten hebben, we doen een kleine poging: superlekker vlees, perfect gebakken, heerlijke bijgerechten, vriendelijke bediening alles werd uit onze handen genomen zodat we volop konden genieten! Zonder twijfel een echte aanrader!!
Menu De Ké genomen, was lekker voorgerecht en lekkere côte à l'os gegeten zonder veel vet! Verassende keuze om Aziatische gerechten te nemen als voorgerecht maar zeer geslaagd. Ook geel vriendelijke mensen die rekening houden met kinderen die niet veel lusten. Aanrader!
Lekker gegeten, wel erg druk op zaterdagavond wat de beschikbare bediening onder hoge druk zet.Eten: 4/5
Trage, non attente bediening. +1u wachten op het eten. De befaamde picanha 300gr is maar een doorsnee stukje van 200gr waarvan een deeltje taai vet dat je niet kan kauwen. Smaak was doorsnee. Varkenshaasje amper groentjes te vinden. Was ok, meer niet.
Zeer lekker gegeten en zeer vriendelijke mensen een echte aanrader
Lekker en heel verzorgd in een gezellig kader. De tapas zijn een aanrader om te delen met vrienden. Bediening vriendelijk en gemoedelijk.
Zeer lekker gegeten in een heel mooi kader. Super vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar.
Gezellige plaats, super keuken , bonvivant is een aanrader!!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Restaurant De Ké.

Zottegem europees restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Hospitaalstraat 83 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Restaurant De Ké adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Restaurant De Ké. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Restaurant De Ké delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bistro L'amuse Bistro L'amuse 293 meter Super lekker en veel te veel
In den Groenen Hond In den Groenen Hond 2 km Als je 75€ vraagt voor een cote a los en je bakt hem volledig uit ipv de gevraagde sa...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid