facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant De Cruyscouter

Restaurant De Cruyscouter

Info

In huiselijke sfeer wordt een klassieke keuken voorgesteld, aangevuld met dagverse- en seizoengebonden producten alsook menu's all-in en thema-weekend.

Geschiedenis

'Cruyscouter' is een naam met geschiedenis en verwijst naar een akker, met de westzijde grenzend aan de Kruiskouter (voor de fusie van 1981, de Veldstraat) en met noordzijde aan de Meensesteenweg in Bissegem.
Vroeger was het domein in bezit van het kapittel van Sint-Omaars.
In 1513 stond daar een rood kruis, vandaar deze naam.

Wie op het vliegveld van Wevelgem landt maakt kans dat hij bij ons aan tafel belandt.

In huiselijke sfeer wordt een klassieke keuken voorgesteld, aangevuld met dagverse- en seizoengebonden producten alsook menu's all-in en thema-weekend.

Gelieve uw e-mailadres door te sturen naar: [email protected] indien u op de hoogte wenst te blijven van onze activiteiten of bezoek ons op www.decruyscouter.be

Adres: Meensesteenweg 497, 8501 Bissegem
Telefoonnummer: 056370200
Stad: Bissegem
Route: Meensesteenweg 497
Postcode: 8501



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Bissegem, Vol-Ver Marke menu, Afhaalmenu Oudejaarsavond 2021 Kortrijk, Café Passé, Restaurants Heule, Lunch Wevelgem, En Faim Lauwe, Take away Bissegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Quatre Quarts Quatre Quarts 954 meter Zeer vriendelijke ontvangst en zeer lekker geeten daar kom ik heel zeker terug
Recensies
Zeer vriendelijk onthaald. Goede service en toffe sfeer. Prijskwaliteit staat op puntEten: 5/5
Gisteren voor de eerste keer het menu gaan proeven en eerlijk gezegd weet ik niet hoe het komt dat ik dit pareltje nog niet eerder had ontdekt. Erg vriendelijk onthaal, vlotte bediening en heel lekker eten voor een schappelijke prijs. Voor groepen is er een apart zaaltje en bij zonnig weer beschikt het restaurant over een mooi terras. Een aanrader die voortaan bovenaan mijn favorieten prijkt.
Prijs kwaliteit top, zeer vriendelijke, zeer verzorgd en lekkker
Heel lekker gegeten Eten: 5/5
Fantastische ervaring, super vriendelijke, gedienstige mensen, familiaal enz . Heel erg hygiënisch echt een aanrader, grote porties en Heel lekker!
Eten was super lekker in een gezellige omgeving.
Super lekker eten en vriendelijke bediening. Een aanrader!
Elke keer als wij gaan eten zijn we verrassend hoe fijn en goed het is
Ik kwam daar onverwachts langs op een maandagavond open. Zeer lekker gegeten, vriendelijke bediening. Ik kom zekers nog langs....een aanrader..sylvie Limburg
Een restaurant waar men steeds welgekomen is. Culinair een degelijk restaurant met royale porties. Verzorgd, vriendelijke bediening, een keuken waar men er werk van maakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid