facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant "Chez Pinpin"

Info

petit restaurant (3 tables) de cuisine française ouvert 7 jours / 7 midi et soir, mais uniquement sur réservation, menu surprise en 4, 5 ou 6 services. Laissez-vous surprendre !

Adres: 2A route de Dinant, 5370 Barvaux-Condroz, Namur, Belgium
Telefoonnummer: +32478943791
Stad: Barvaux-Condroz
Route: 2A route de Dinant
Postcode: 5370


Recensies
Een unieke formule. Zeer goede gerechten en maximaal 3 tafels. Keuken en zaal in 1 ruimte. Chef die alles goed onder controle heeft. Ingrediënten van topkwaliteit. Mist misschien iets warme charme…
Origineel, je beleeft alles mee met de kok. Grote keuze aan Franse wijnen.
Gastronomisch
Wat een mooie avond gisteren bij pinpin. Een service met grote zorg en een kwaliteit van producten die voelbaar is op het bord. Bedankt aan de chef voor het delen van zijn liefde voor koken met ons. We zullen terug komen!
Ik was ongeduldig om te zien hoe deze Chef alles zelf voor elkaar kreeg. We waren slechts 3, maar we konden het meesterschap opmerken. Borden die naar de essentie gaan, maar lekker. Een zeer doordachte wijnkaart ook, met uitstekende referenties die wat zeldzamer zijn, ik denk aan de wijn van Aly Duhr. Zonder een prachtige omgeving te vergeten in dit seizoen. Slechts een kleine opmerking over de sourcing, die meer toegewijd zou kunnen zijn, maar daar ben ik boomgevoelig voor.
Wat een heerlijk adres, met een resoluut modern en overtuigend concept van A tot Z! Nadat we Chef Laffut kenden in zijn sterrenhuis in het Groothertogdom, konden we hem eindelijk bezoeken in zijn nieuwe tempel met drie tafels, met verbluffende architectuur. Alles wordt persoonlijk verzorgd door de Chef die in een one-man show met precisie jongleert tussen zijn open keuken waar hij gerechten bereidt die altijd even perfect op elkaar zijn afgestemd en de ruimte waar hij ervoor zorgt dat de bediening tot in de puntjes verzorgd is. niveau van de gerechten die het aanbiedt zeldzaam in tijden van extreem tekort aan gekwalificeerde profielen in de gastronomie. Daarbij komt nog een uitgebreide en originele wijnkaart, die de indrukwekkende persoonlijkheid van de heer des huizes weerspiegelt. Zonder aarzelen aan te bevelen aan liefhebbers van haute cuisine, tegen de juiste prijs. Bedankt Chef, we zijn snel terug, idealiter voordat de Rode Gids uw reserveringsboek begint te vullen :-
Aangenaam verrast door het uitzicht op de vallei. Kleine kamer met 3 tafels beheerd door een baas die voor alles zorgt, van koken tot service, en onze smaakpapillen prikkelt.
Als je het niet erg vindt om de verrassing van het menu te hebben.... Ga ervoor met je ogen dicht....Eten: 5/5
Als je van smaakverrassingen houdt, zul je blij zijn. De setting is vriendelijk, alsof je op je terras zit. Het menu van de dag is voor uw aankomst niet bekend bij u. Maar je smaakpapillen zullen gecharmeerd zijn van de keuken van de chef. U zult een geweldige tijd hebben om te genieten van de keuken van de chef. Levensgenieters, vrienden van culinair genot, het is een noodzaak.
Heel erg goede keuken met de chef-kok die voor ons werkt Echt aan te bevelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid