facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Brasschaat De Kroon

Restaurant Brasschaat De Kroon
Eigentijds hotel met strakke kamers en ontbijt, plus een stijlvolle brasserie en een restaurant.
Adres: Bredabaan 409, 2930 Brasschaat, België
Telefoonnummer: 03 353 14 04
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Brasschaat
Route: Bredabaan
Huisnummer: 409
Postcode: 2930


Openingstijden

maandag: 10:00–23:00
dinsdag: 10:00–23:00
woensdag: 10:00–23:00
donderdag: 10:00–23:00
vrijdag: 10:00–23:00
zaterdag: 10:00–23:00
zondag: Gesloten

Recensies
Eten was redelijk ok maar voor deze prijs zeker al beter gehad. Gezelligheid is ook niet top . Op het terras een beetje dikke nekken gedoe “ heb je ons gezien “nIk weet betere en gezelligere plaatsjes.
We hebben heerlijk gegeten! De hoeveelheid was prima maar staat niet in verhouding tot de prijs. Wij vonden het best wel duur.nnHet hotel is helaas gesloten eind 2023.
Zijn er enkel gaan eten. Was verzorgd, lekker en snelle bediening.
Wij kwamen hier enkel iets eten, dus, over het hotel kunnen we niets zeggen.nOnze pizza was lekker en de bediening was vriendelijk.nWel leek er naar mijn mening weinig wijn in mijn glas geserveerd te zijn, dus bij een volgende gelegenheid zal ik hier wel iets anders bestellen.nLeuk interieur overigens in het cafegedeelte.
Echt de moeite om er op het terras iets te gaan gratis drinken !!!nGewoon gevraagd naar een taske koffie, klaar staan met het geld in de handen. Gebruikelijk als ge op het terras zit om te betalen als uw consumptie wordt gebracht. Geen tijd blijkbaar om te ontvangen. Goed dan willen betalen bij vertrek. Er komt geen kelner op het terras. Dus ga ik naar binnen om te betalen. Ze hebben geen tijd want bezig het is maandag. Na enig aandringen word ik niet verder geholpen, té druk. Wanneer ik dan aanstalte maak om te vertrekken, hebben ze plots wel tijd om af te rekenen. Als ge zo gehaast bent moet ge op maandag niet komen. Ik werd berispt omdat ik wilde betalen. Ik zal in het vervolg NIET meer betalen, niet op maandag, maar ook niet op de andere dagen der week. In de buurt zijn zeer veel andere horeca zaken die maar al te graag de betaling ontvangen! ! !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid