facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Blink

Restaurant Blink

Info

Welkom bij Blink!

Geschiedenis

In het trendy, originele restaurant Blink waakt ervaren chef Philippe Hendrickx over het concept van een creatieve, lichte keuken op basis van verse seizoensproducten en zorgt hij ervoor dat elk bord een bijzondere uitstraling heeft.

Adres: Sint-Amandsstraat 52 , Strombeek-bever 1853, BE
Telefoonnummer: 02 267 37 67
eb.tenyks@knilbtnaruatser
Stad: Strombeek-bever
Route: Sint-Amandsstraat 52
Postcode: 1853


Openingstijden

Woensdag: 12:00-13:30
Woensdag: 18:30-21:00
Donderdag: 12:00-13:30
Donderdag: 18:30-21:00
Vrijdag: 12:00-13:30
Vrijdag: 18:30-21:00
Zaterdag: 12:00-13:30


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Blink menu, Blink Restaurant, Restaurant 52, Restaurant Strombeek, Restaurant Grimbergen met terras, Blink kinderopvang, Lunch Grimbergen, Lunch Strombeek-Bever
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brasserie du Heysel Brasserie du Heysel 2 km Zijn gisteravond met drie komen eten. Het eten was lekker, niets op aan te merken. Mi...
Recensies
Zeer vriendelijk onthaald, maar het geheel voelt wat aan alsof de puntjes op de i ontbreken. Niet gevraagd of er water op tafel moet komen, wachten op broodjes, bestek vergeten. Er wordt heel “chique” verteld wat er gepresenteerd wordt op het bord, maar daarbij wordt met de vinger in het bord gewezen De ronde tafel in het midden van het restaurant staat zeer ongezellig. Net naast het toilet en helemaal open. Het eten was “ok” lekker, prijs van een chiquer restaurant, maar presentatie was standaard brasserie. Er was ook een sales rep bijeenkomst op het bovenverdiep tijdens de openingsuren van het restaurant, maar deze is helemaal niet akoestisch afgeschermd? Waardoor er geregeld luid applaus was. Bizar allemaal. All in all ok lekker gegeten, maar het kan pakken beter.
Vrijdagavond ... 2 tafels incl. de onze. Zalmfilet met saus eronder en daaronder wat ver te zoeken puree ? 31 Euro / Ossehaasfilet 4 partjes op een leeg bord met een kommetje sla komkommer en tomaat à la façon Lunch Garden 38 Euro ... begrijpelijk dat het restaurant leeg blijft ... en ongezellig. 1 keer ... nooit meer.
Het menu, de gastvrouw en omgeving vormden een perfect combinatie. De vlotte en discrete bediening vormden een ideale sfeer voor een geslaagde avond - zeker voor herhaling vatbaar.
Gezellig restaurant in het centrum van Strombeek. Mooi aangenaam en origineel kader. Prachtige terras achter het restaurant. Mooie kaart met verse creatieve gerechten. Mooi wijnaanbod. Lekkere desserts. Eigenaars aan het fornuis. Warm onthaal en prima bediening. Prijzen in verhouding met het aanbod. Best reserveren. Parking voor het restaurant.
Prijs-kwaliteit een aanrader. Kleinschalig restaurant waar zowel keuken als bediening top zijn.
Excellent restaurant waar de kok zijn best doet om steeds beter te worden. Excellente prijs-kwaliteit. Gezellige kleine zaal.
Excellente service, zeer lekker. Tafels op afstand en niet bang voor covid. Alles wordt netjes volgens de regels uitgevoerd.
Weer lekker gegeten in een leuke rustige en veilige omgeving. Altijd een plezier om weer te keren.
aangenaam. vriendelijk goede service .lekker eten .proficiat ga zeker terug ?.
Meer dan 15 jaar geleden maar nog steeds de juiste prijs kwaliteit verhouding. Aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid