facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant asiatique "la chine"

Info

Cuisine chinois, Japonaise et Thailandais

Adres: Rue du pont 2, 6980 La Roche-en-Ardenne
Telefoonnummer: 0494333886
Stad: La Roche-en-Ardenne
Route: Rue du pont 2
Postcode: 6980


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 15:00
Woensdag: 12:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: La Chine, La Roche-en-Ardenne menu, La Chine Hotton, L'Apéro La Roche-en-Ardenne, Le Quai Son, Signe Jeanne
Recensies
We hebben tijdens ons verblijf met een groep vrienden in de Ardennen hier eten afgehaald. We hebben in tijden niet zo lekker Chinees eten gegetenen! Erg goede kwaliteit en goede smaken. Vriendelijke personeel en de prijs/kwaliteit is zeer goed !
Onvriendelijk. Het gevoel dat ze daar tegen hun zin klanten moeten bedienen. En het eten was barslecht. Niet uitgebakken kipsatés alsook niet uitgebakken kip. Ook de andere mensen die bij ons waren heeft het niet gesmaakt. Ik denk te snappen, waarom wij daar alleen zaten.
De beste chinees van de regio, goede bediening maar vooral lekker. Leuke ligging je kan hier de eendjes volgen op de ourthe.
Zeer vriendelijke mensen . Super lekker eten zeker voor de tamelijk lage prijs die je betaald!
Heerlijk gegeten Tipan gerechten en Thaise gerechten zijn echte aanraders.
Lekker eten snelle bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid