facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Adria

Restaurant Adria

Info

www.restaurantadria.eu



"Mediteraanse keuken ,Bekend om vleesschotels.Plaats voor groepen,Tijdens daguren mogelijk zaalhuur , Koffietafels , Rustig terras achteraan.Elke 3e zondag van de maand, van 09.00h tot 13.00h, kan u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet."
Adres: Liersebaan 157, 2240 Massenhoven, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 034640753
Stad: Massenhoven
Route: Liersebaan 157
Postcode: 2240


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 17:00 - 22:00

Recensies
Lekker eten vriendelijke dame die volgens ik hoor ook de keuken doet . Wij hebben met haar een gezellig gesprek gehad en waren super tevreden ondanks dat ik toch slechte negatieve reacties van het restaurant gelezen had , ik kan alleen maar het tegendeel beweren. Ik zou zeggen Christiane ga zo verder je super goed bezig en ik raad je aan bij al mijn vrienden.
Heerlijk gegeten. Christine was een heel hoffelijke gastvrouw. Hoewel wij de enige klanten waren op maandag avond, werd er geen moeite gespaard om het ons naar de zin te maken. Wij zouden hier zeker nog eens terug komen! Er was een grote verscheidenheid aan gerechten te kiezen, zowel van Kroatische als Belgische afkomst.
Heel goed om te eten , bediening kan beter maar ze doen hun best. Tip voor bediening regelmatig rond kijken voor als klanten iets willen vragen .of iets nodig hebben. Diervriendelijk. Komen zeker terug. Goede stoelen aangepast aan hoogte tafel . Goe bezig 14/2/17 .
Ik was met grote verwachtingen naar dit restaurant getrokken. Ben een illusie armer. Het hapje vooraf, een soepje, was compleet smaakloos. De witte wijn, de Chardonnay huiswijn, was te warm. De bestelling werd slecht opgeschreven, en dus moest het opnieuw gevraagd worden. De tong lag compleet onder de saus, een soort tartaarsaus, waardoor de vis amper nog te proeven was. De afrekening was voor een hele fles wijn, terwijl het slechts een halve liter was. De correcte rekening kwam, maar het wisselgeld klopte niet. Nu ik weet dat 1 van de opdienster in opleiding was, alle respect hiervoor, maar het was over de gehele lijn een afknapper. Eentje minder op mijn bucketlist.
We hadden al langer in gedachten ... 'Hier moeten we een keer gaan eten'. Helaas, een grote tegenvaller. Eten koud, niet gebakken zoals gevraagd, sausjes niet vers uit zakjes?, geen smaak. Bediening daarentegen wel heel vriendelijk. Naar onze mening geen aanrader.
Restaurant Adria gisterenavond gaan eten,Het is er lekker. De bediening is er zeer vriendelijk dat meisje werkt daar zeer hard. Om ALLEEN een hele zaal te runnen, hoedje af. Ik hoop dat deze bazin beseft wat voor een prachtmeid ze in haar handen heeft. Respect van de bovenste plank voor die jonge dame. Ik neem daar mijn hoedje voor af. Chapeau meid die zo voort.je verdient in de bloemetjes gezet te worden.. Als het er vol zit is het in je eentje onmogelijk alles van elke klant gezien te hebben. Weet ik zelf uit ervaring. Heb zelf in de horeca gestaan. Raad aan de bazin misschien een tweede dienster bij zetten in het weekend als het vol zit. . Want 1 iemand in een hele zaal kan niet alles gezien hebben van wat de klanten willen.!!!
Lekker smaken zitten goed
Met de hele familie zeer lekker gegeten! De gastvrouw is super vriendelijk. Niets is haar te veel. De kindjes worden verwend. Het eten was zeer lekker. Bediening is top!
Zeer lekker gegeten allemaal en heel vriendelijke service. Zeer aan te raden !! Wij gaan zeker nog terug.
Zeer gezellig, super bediening en heel lekker eten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid