facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ressourcerie Le Carré

Ressourcerie Le Carré
Adres: Bd Eisenhower 61, 7500 Tournai, België
Telefoonnummer: 069 44 57 71
Staat: Région Wallonne
District: Hainaut
Stad: Tournai
Route: Boulevard Eisenhower
Huisnummer: 61
Postcode: 7500


Openingstijden

maandag: 10:00–18:00
dinsdag: 10:00–18:00
woensdag: 10:00–18:00
donderdag: 10:00–18:00
vrijdag: 10:00–18:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Eén van de grootste kringwinkels met een echt nog bruikbaar aanbod. Het personeel en de leiding mag terecht fier zijn op wat ze hier verwezenlijken. Heerlijk om rond te slenteren op zoek naar schatten.
De prijzen zijn veels te hoog
Vriendelijk
Wees zeer voorzichtig wanneer u een meubelstuk in deze winkel koopt, want het is pure en eenvoudige diefstal omdat de ontbrekende sleutels niet op het verkooppapier staan ​​aangegeven en neem het niet van u terug omdat het wordt verkocht zoals het is, maar zonder enige indicatie iedereen die niet oppast en vooral ouderen wordt opgelicht. En zonder herstel blijft het stelen en een gebrek aan respect. Deze winkel helpt de meest benadeelden niet, maar maakt er misbruik van.
Als u op zoek bent naar decoratieve artikelen en andere spullen, of tweedehands meubilair tegen lage prijzen, dan bent u hier aan het juiste adres, en het is voor een goed doel.nnAls u, om wat voor reden dan ook, uw woning leegmaakt, aarzel dan niet om uw spullen daar achter te laten in plaats van ze weg te gooien en naar een containerpark te brengen.nZe kunnen worden hergebruikt en nuttig zijn voor iemand anders.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid