facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ressimmo NV

Ressimmo NV

Info

Ressimmo NV is een bouwbedrijf dat bouwprojecten voorziet, bestaande uit woningen of appartementen, met een hoogwaardige afwerking, sleutel-op-de-deur.

Adres: Lage kaart, 2930 Brasschaat
Telefoonnummer: 036500450
Stad: Brasschaat
Route: Lage kaart
Postcode: 2930


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Ressimmo Nieuwmoer, Ressimmo Klein Heiken, RESSIMMO Lichtaart, Nieuwbouw appartement Brasschaat, Nieuwbouwprojecten Kapellen, Bouwprojecten Kalmthout, Nieuwbouw Ekeren, Nieuwbouw Kapelsesteenweg
Recensies
Wij zijn zeer tevreden met de aankoop van de woning bij Ressimmo. We werden goed begeleid bij het maken van keuzes en gedurende het hele bouwproces. Ressimmo was altijd makkelijk bereikbaar bij vragen en waren zeer transparant in verband met de prijs van eventuele meerwerken. Wij raden Ressimmo aan!
Online zijn vooral de klachten te vinden, wij hebben echter zeer goede ervaringen met Ressimmo. Verkaveling gekocht en huis laten bouwen met sleutel op de deur concept. We zijn goed geholpen en kleine restpuntjes werden snel en netjes verholpen.
Met immer goed geluimde Kristof is het prettig zaken doen.
Betrouwbare bouwfirma met uitstekende service
Uitstekende bouwfirma met goede opvolging
Slechte ervaring
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid