facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Residentie Halmolen

"Wilt u in een groene omgeving wonen, terwijl ook het centrum nabij is en u prinsheerlijk woont? Dan is wonen in woon- en zorghuis Halmolen echt iets voor u. Dit mooie complex in Halle-Zoersel werd volledig gebouwd op maat van ouderen. De residentie heeft een warme sfeer waar u zich welkom voelt. Even de deur uit en hop, u snuift onmiddellijk de natuur op: het woon- en zorghuis is namelijk gelegen temidden het Drijhoekbos. Ontspant u graag met een boek op een sfeervol terras, of legt u graag eens een kaartje in de recreatieruimte? Dan zal u zich in dit woon- en zorghuis snel thuis voelen, zeker als u de bosgeur ruikt. Wist u trouwens dat dit woon- en zorghuis zijn naam te danken heeft aan een houten staakmolen uit 1550?"
Adres: Halmolenweg 68, 2980 Zoersel
Telefoonnummer: 033801200
Stad: Zoersel
Route: Halmolenweg 68
Postcode: 2980



op zoek naar gerelateerd: Serviceflats Zoersel, Halmolen Facebook, WZC DE BUURT Zoersel vacatures, Kermisplein Zoersel, Residentie namen, Vulpia personeelsdienst, Woonzorgcentrum Zandhoven, Vulpia logo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lindehof Assistentiewoningen Zoersel Lindehof Assistentiewoningen Zoersel 6 km Oekrainse vluchtilengen waren zo hartelijk daar ontvangen. Chapeau!!!!Kamers: 5/5
Recensies
The place to be als je wil genieten van je oude dag, een plek waar zorg voorop staat, gelegen in een mooie bosrijke omgeving.
Halmolen is een modern en warm huis, waar kwalitatieve zorg voorop staat in een huiselijk kader . De gedreven en betrokken medewerkers geven elke dag het beste van zichzelf om de bewoners te laten genieten van de nieuwe levensfase .
Residentie Halmolen is een gezellig, warm huis, waar de zorg voor de bewoners voorop staat. Het is rustig en mooi gelegen tussen de groene bossen van Zoersel. Ideale locatie om tot rust te komen en te genieten van de goede zorgen.
Een plek waar ik wél oud wil worden. Super goed georganiseerd met een warm hart voor elke bewoner.
Mooi gelegen in grote tuin, moderne ruime kamers, zeer betrokken personeel, prima prijs/kwaliteit !
Mooi en verzorgd. Prachtig kader. Super toffe verpleging. Terras mag wel eens een poetsbeurt krijgen
Verpleegsters zijn aardig, de locatie is mooi. Voelt modern aan. Maar een gebrek aan verpleegsters is redelijk storend voor de bewoners.
Heb voor mijn moeder al verschillende kortverblijven geprobeerd,dit was het duurste en voor mij het minste
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid