facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Residentie Demerhof - Vulpia

Residentie Demerhof - Vulpia

Info

Residentie Demerhof biedt professionele zorg en luxueus onderdak aan 120 bewoners. Heel wat kamers geven uitzicht op de binnentuin.



"Drie verdiepingen vol ruimte, comfort en luxe: voor minder gaat men niet in woon- en zorghuis Demerhof. De hele bovenste verdieping is een gemeenschappelijke ruimte waar het heerlijk toeven en keuvelen is, terwijl de andere verdiepingen garant staan voor uitstekende zorg. Bioscoop, bibliotheek of restaurant met dakterras? U moet er hier zelfs de deur niet voor uit, want deze en andere faciliteiten zijn allemaal aanwezig. Logisch, dat u zich hier razendsnel als een vis in het water voelt."
Adres: Wissenstraat 22, 3200 Aarschot
Telefoonnummer: 016 26 96 00
Stad: Aarschot
Route: Wissenstraat 22
Postcode: 3200



op zoek naar gerelateerd: Demerhof Aarschot, Poortvelde Aarschot, Wissenstraat Aarschot, Vulpia prijzen, Demerdal Aarschot, Vulpia hq, Wie is Vulpia, Vulpia logo
Recensies
Zonet een aantal reviews gelezen onder en toch even geschrokken van een aantal reacties. Zonder mij uit te spreken over persoonlijke situaties is het volkomen terecht te stellen dat de zorgsector kampt met personeelstekort. De gevolgen hiervan laten zich duidelijk voelen in meerdere rusthuizen. Doch, m.b.t dit rusthuis kan ik niet bevestigen dat de kwaliteit van een mindere orde zou zijn. Integendeel, sinds het aanstellen van een nieuwe directie waait er duidelijk een zeer frisse wind door het zorgcentrum. In tegenstelling tot het verleden mag je dezer dagen echt wel spreken van een warme thuis voor het merendeel van de bewoners. Die duidelijke ommekeer kan alleen maar het gevolg zijn van een ander beleid en betere inzichten. De reden dat ik dit claim is omdat ik van nabij zie wat er allemaal ondernomen wordt voor mijn eigen en nauw familielid die bewoonster is van het rusthuis. Zij voelt zich er enorm goed en thuis en bevestigd dit ook regelmatig. Het is een sterke tante die echt op haar strepen staat als iets niet in orde zou zijn. Dus om haar telkens daar met een meer dan gelukkige glimlach te zien, doet echt deugd!!!!
Ongelofelijk tevreden !! Onze tante wordt hier door alle medewerkers van 's morgens tot 's avonds met de grootste zorg en brede glimlach verzorgd !! Dit WZC is zeker een aanrader !! Proficiat aan het hele team !!
De hoofdverpleging die erg groot was met lelijk korte haar is niet vriendelijk en was bruut.
Nieuwbouw, modern ingericht, veel ruimte, degelijke verzorging, mooie kamers, grote cafetaria, heel rustige omgeving.
Behulpzame mensen ,die samen met jou een oplossing zoeken bij problemen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid