facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reptishop

Reptishop
Adres: Chaussée d'Anvers 12 Antwerpsesteenweg 12 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 732 37 99
Stad: Brussel
Route: Chaussée d'Anvers 12
Huisnummer: Antwerpsesteenweg 12
Postcode: 1000


Recensies
Winkel waar een kenner advies geeft! Zeker aan te raden! De prijzen zijn zeker niet te hoog!
Geweldige winkel, attent en zeer gepassioneerd personeel. Een bijzondere keuze met professioneel en aangepast advies. Ik hield niet van vogelspinnen op foto's, ik zag ze persoonlijk met ze en ik leerde ze te ontdekken. Deze kleine beesten zijn eigenlijk mooi en spannend! Bedankt aan het hele team voor het delen van hun kennis met hun ervaring met onze zoon Louis. Veel dank aan het hele team voor het delen van je kennis en ervaring met onze zoon als onderdeel van een Erasmus-stage.
De schema's veranderen de hele tijd zonder dat de site of het Google-blad wordt bijgewerkt. De helft van de tijd is de winkel gesloten of heeft hij geen krekels meer in vele maten. Daarnaast zijn ze bijna niet te bereiken, ook tijdens de zogenaamde openingstijden geen gehoor aan de telefoon en zijn al mijn berichten op Messenger gezien zonder gehoor.
Uitstekend welkom en advies! Ik kwam op een zaterdagmiddag, bijna tegen sluitingstijd, en de twee medewerkers waren aardig genoeg om me binnen te laten en toch een kijkje te nemen. Romain heeft me heel goed geadviseerd voor de kurkstam, mijn gerbil vindt het heerlijk en is er al goed mee begonnen! Ik moet terugkomen als het helemaal is weggevreten. Het is leuk om een ​​dierenwinkel te zien runnen en beheren door gepassioneerde professionals, die echt van hun bewoners houden en voor ze zorgen totdat ze een goed thuis vinden.
Zeer bekwame verkoper en geweldige dieren Eerste keus producten een winkel die ik aanbeveel
Zeer interessante winkel, jammer dat er zoveel beperkingen zijn, geen foto's en geen kinderen, want wanneer moet je meerderjarig zijn om een ​​terrariofiel te zijn, iedereen kan dezelfde kennis en dezelfde volwassenheid hebben, ongeacht hun leeftijd.
Zeer vriendelijke mensen, de dieren staan ​​in schone, grote terraria, geen rare luchtjes,... De eigenaar lijkt ook trots op zijn dieren, wat erg leuk is om te ervaren. Ik zal deze winkel graag aanbevelen aan iedereen die reptielen- of geleedpotigengerelateerd wil kopen.
Echt matige ontvangst deze donderdag 10 februari 2022 Ik ging kijken of ze schildpadden verkochten Ik kwam al 3 jonge mensen tegen om de deur te openen ze zagen me en vroegen me aan te bellen wilden blijkbaar niet echt open doen, toen hij vertelde me dat de winkel niet open is voor het publiek, dus we weten niet eens wat we willen kopen. eerlijk gezegd teleurgesteld. We gaan op ontdekkingstocht en kopen en krijgen te horen dat we niet welkom zijn. Walgelijk als een service.
Verkopers van goed advies, goede expertise in NAC. De verkochte warmtelamp komt exact overeen met wat nodig was. Mijn parkiet houdt van zijn lamp en herstelt goed van zijn herstel :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid