facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reptibel

"Reptibel fermera définitivement ses portes à partir du 30 juin 2023... pour cause de pension.Winkel vanaf 30/06/2023 wegens pensioen gesloten"
Adres: de Villegas de Clercampstraat 57 , Strombeek-bever 1853, BE
Telefoonnummer: 02 269 18 28
Stad: Strombeek-bever
Route: de Villegas de Clercampstraat 57
Postcode: 1853


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Toutou Toutou 302 meter Super tevreden! Heel vriendelijke mevrouw, en Athos is pergect verzorgd.
Recensies
Als je een liefhebber bent van slangen en spinnen ga naar deze winkel kijken. Hij gaat je alles vertellen en uitleggen. Ga eens kijken wat je leuk vindt. fijne winkel.
Langs buiten oogt deze winkel kleiner dan hij is, indien je specifiek op zoek bent naar een van zijn eigen nakweek slangen of andere reptielen een zeer grote aanrader. Voor ons had hij niets in het aanbod en dit was na 2minuten babbelen met hem al duidelijk, toch nog zeker 30minuten gepassioneerd geluisterd naar de uitleg van deze man, iemand die echt met een passie voor reptielen werkt en leeft. Het was een zeer aangenaam bezoek. Wel even moeten wennen aan de sterke reptielengeur in de winkel daarom dat er een ster mist
Ik ben al enkele jaren klant bij reptibel voor onder andere de voeding van men reptielen ect. Altijd goed bediend door Daniel de eigenaar. als je info hebt over reptielen of zelf 1 wil kopen helpt hij je graag . Ik heb zelf al een paar reptielen gekocht bij reptibel en ben er nog steeds super blij mee je vindt er meestal speciale kleuren en soorten die hij zelf kweekt zoals boa's . bal python's . Baardagamen. Luipaardgekko's enz... Deze winkel is een aanrader als je het mij vraagt .
Ik kwam vandaag uit nieuwsgierigheid eens kijken. Ongeloofelijke vriendelijke man. Liet mij al zijn slangen zien en gaf me zeer goede uitleg over het houden van slangen. Ik kom binnenkort mijn eerste koningspython daar halen. Een echte aanrader!
Hier kocht ik mijn eerste slang : Daniel staat altijd klaar om je te helpen of een gesprekje met je aan te gaan ! Hij werkt ook met een topkwaliteit van slangenmorphs enja persoonlijk nooit te klagen gehad . Alle slangen die ik van bij hem heb waren goed gevoederd,gezond en zonder litekens of andere ! Ik raad deze breeder dus zeker aan !!
Verkoopt goede producten en werkt met liefde voor de beesten. Openingstijden zijn soms wel moeilijk. Verder betrouwbaar en eerlijk van prijs !
1e keer geweest achter verwarmings element,heel goede uitleg en vriendelijk.komen zeker terug
Super winkeltje! Geeft je alle info die je nodig hebt en super beestjes! Lieve man die altijd open staat voor een babbel!
Leuke kleine winkel met een uitbater die weet waar hij het over heeft. Qua prijzen fair.
Zeer vriendelijke bediening, alles voor reptielen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid