facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reposa

Reposa

Info

Reposa sauna en wellness wordt een luxe privé saunaruimte waar u met enkele mensen heerlijk kan vertoeven in de omgeving van de open polderweides.



"luxe sauna in een aangename en vrije kader"
Adres: Magerbossen 21, 8020 Ruddervoorde, West-Vlaanderen, Belgium
Stad: Ruddervoorde
Route: Magerbossen 21
Postcode: 8020



op zoek naar gerelateerd: Magerbossen 21 8020 Ruddervoorde, Sentobene, Wellness West-Vlaanderen, Resposa, Privé wellness Brugge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hair by C salon Hair by C salon 3 km Kapsalon voor dames, heren en kids
Lusso Lusso 4 km Prijs kwaliteit en heel vriendelijk. Super houdbaarheid van gellish op tenen en gelna...
Schoonheidssalon The Beauty's Schoonheidssalon The Beauty's 5 km The Beauty's, waar je mooi jezelf kunt zijn!
Recensies
Een echte aanrader! Zeer vriendelijk onthaal, hygiëne is in de puntjes verzorgd. Dit was een toplocatie om samen met mijn vriend ons 5 jaar samen te vieren. Chapeau hoor, wij gaan met een zeer aangenaam gevoel naar huis. Wij komen zeker nog terug. :
Een echte aanrader !!! Heel goed ontvangen door zeer vriendelijke mensen !! Een heel mooie en verzorgde sauna met alles erop en eraan !! Vers fruit , de kaasplank , de keuze van drank.... alles tiptop in orde wij komen zeker en vast nog terug !!!!
Zeer aangename prive sauna. Mooie verzorgde ruimte met meerdere sauna's, een jacuzzi en zwembad. Zelfs een aparte eet- en slaapruimte, alles tot in detail afgewerkt. Ook het ontvangst was zeer hartelijk. We komen zeker terug!
Luxe wellness. Alles heel proper, netjes en tot in de puntjes verzorgd. Heel vriendelijke ontvangst. Fijne, gezellige, ontspannen, warme sfeer en inrichting.
Een absolute aanrader! Vriendelijk onthaal. Er werd rekening gehouden bij het aperitief arrangement met onze voedingsallergieën. Alles is tot in de puntjes verzorgd. De wellness straalt een oase van rust uit. We zijn helemaal relaxed naar huis vertrokken. Zalige ervaring!
Één woord: Zalig!!! We hadden hier zo naar uitgekeken en onze verwachtingen werden meer dan ingelost.
Deze plek is in een woord fantastisch. Van ontvangst tot inrichting en kwaliteit, wauw. Wie echt eens wil genieten moet hier zijn. We komen zeker nog eens terug!
Afgelopen vrijdag een nachtje mogen doorbrengen in deze prachtige wellness. We werden goed en vriendelijk ontvangen. Ook de hygiëne is TOP! Na een heerlijke, totaal ontspannen nachtrust genoten van een lekker ontbijtje. Zeker een aanrader!
Aperitief arrangement waar rekening werd gehouden met persoonlijke voorkeur. Zeer propere wellness met moderne faciliteiten en immens vriendelijk onthaal! Een aanrader!
Deze Sauna is PRACHTIG! Vanaf je binnenkomt is het pure luxe. Alle toestelen zijn zeer modern, de verlichting zorgt voor een zalige sfeer, er is zelfs een keuken met champagne, koffie, thee, hapjes enz. En om dit allemaal af te ronden word je verwelkomt door een zeer vriendelijke familie die je met open armen ontvangt. De hygiëne was ook TOP dus eigenlijk niets slechts te melden. Zeker doen!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid