facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Repair Corner

Repair Corner

Info

Uw defect is onze zorg!
Uniek herstelconcept voor uw GSM, Smartphone of Tablet.
Gecertificeerde experts + originele onderdelen met garantie = KWALITEIT !

Geschiedenis

Is uw smartphone defect, op de grond gevallen of heeft hij een duik genomen? Geen Probleem! Kom en ontdek een uitmuntende reparatiedienst.
De reparatie gebeurt steeds met originele onderdelen geplaatst volgens de regels van de kunst door gecertificeerde technici.
Ook kunnen zij uw toestel voorzien van de meest recente software en verzorgen ze een reservekopie van uw gegevens indien nodig.



"Uniek herstelconcept voor smartphone, tablet, MacBook en iMac.Reserveer uw tijdslot telefonisch of online. Eigen reparatie atelier.Alle mogelijke accessoires voor mobile devices."
Adres: Leopoldlei 7 E, 2220 Heist-op-den-Berg
Telefoonnummer: 3215656669
Stad: Heist-op-den-Berg
Route: Leopoldlei 7 E
Postcode: 2220


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: iLabo Kruibeke, GSM reparatie Mol, Gsm reparatie Gouden Kruispunt, iPhone scherm vervangen Leuven, iPhone herstellen Leuven, Smartphonerepair, Gsm reparatie Mechelen, Gsm reparatie Antwerpen zuid
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maaikes Skin Art Maaikes Skin Art 764 meter In een open en vertrouwelijke sfeer wil ik mijn klanten de beste services aanbieden. ...
Recensies
Hele goede service. Vriendelijk, snel en correct. Mijn dochters iPad weer als nieuw en omdat ze hem niet kan missen voor school binnen de dag hersteld.
iPhone batterij laten vervangen en glasbescherming plaatsen. Vriendelijk onthaal en zeer professioneel uitgevoerd. TOP, ben zeer tevreden. Aanrader voor herstellingen, adres om te onthouden.
Wat een geweldige service! Daarjuist daar geweest met een huawei die niet meer wilde opladen, ze hadden het probleem al binnen 5minuten opgelost en omdat er geen reparatie nodig was en het enkel schoonmaken betrof hoefde ik niks te betalen. Zeer vriendelijk en behulpzaam ook. Dikke merci voor de geweldige service!
Na mijn werk, vlak voor sluitingstijd, nog binnengevallen bij Repair Corner! Het ongelofelijk vriendelijk personeel hielp mij meteen verder, en bleef graag nog enkele minuten langer om mij uit de nood te helpen. Ze hadden het probleem meteen gevonden en hebben mij zonder 1 euro aan te rekenen op een paar minuten tijd uit de nood geholpen met een compleet herstelde laptop! Fantastische service en enorm vriendelijke gasten met kennis van zaken! Echte aanrader!
Ik ben daarstraks super goed verder geholpen voor de schermherstelling van mijn Samsung A32. De hersteller die me heeft geholpen heeft me alles duidelijk uitgelegd. Bedankt Repair Corner!
Top service! Ik ging binnen met mijn iPhone die ik niet meer kon opladen door een slecht contact. Vele hersteldiensten zou een nieuw stuk adviseren kostprijs 70à80 euro. Hier hebben ze me gratis verder geholpen door het "oplaadstuk" even uit te kuisen. Top Gasten!
Scherm van iPhone laten vervangen. 's Avonds bleek er toch nog een probleem met het nieuwe scherm. De volgende dag snel en correct verder geholpen. Scherm opnieuw vervangen onder garantie! Top!
Heel vriendelijke en vlotte bediening. Een echte aanrader. In geval ik nog pech heb maar 1 adres, Leopoldlei 7E, 2220 Heist-op-den-Berg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid