facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Renxin

Renxin

Info

chinese medicine: acupuncture, tuina, herbs, diet and lifestyle is a holistic and healthy approach of the body and it's aches.

Geschiedenis

chinese medicine: acupuncture, tuina, herbs, diet and lifestyle is a holistic and healthy approach of the body and it's aches.



"acupunctuur, chinese kruiden, cupping, moxa"
Adres: Avenue Lepoutre 28, 1050 Elsene
Telefoonnummer: +32 (0) 470 847 280
Stad: Ixelles
Route: Avenue Lepoutre 28
Postcode: 1050


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 14:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Acupuncture Ixelles, Acupuncture Ath, Acupuncture Avenue Louise, Acupuncture Molenbeek, Acupuncture Bertrix, Acupuncteur Hainaut, Acupuncteur autour de moi, Acupuncture Verviers
Recensies
Na het joggen had ik veel pijn in mijn rechterheup . Ik contacteerde Annelies en na een korte maar efficiente diagnose plaatste ze enkele naalden op verschillende plaatsen op mijn lichaam . De dag nadien dezelfde behandeling en de dag nadien joggde ik opnieuw en.....alle pijn weg .Die pijn is ook nooit meer terug gekeerd . Fijne genezer !
Annelies is een zeer begripvolle, gemotiveerde vrouw met gediplomeerde Chinese ervaring. Mits grondig voorafgaand gesprek gaat ze samen met jou onderliggende problemen exploreren. Zéér tevreden over de resultaten! Van allerlei oorzaken. Mijn vaste therapeute. Bedankt Annelies
Ik kreeg in 1998 plots veel pijn over mijn hele lichaam .Vooral gezicht...veel huilbuien...moeheid...stramme spieren. Op een gegeven moment zocht ik hulp en vond een goede psychiater. De pijn werd minder maar kwam met momenten zich toch serieus aanmelden. 23 jaar later vroeg ik haar de medicatie te verhogen omdat in vond dat er nog weinig kwaliteit was in mijn leven.Dat wou ze niet. "Wees wat minder gevoelig en leer met je pijn leven."zei ze. Ergens had ze een punt. Toen heb ik 2 beslissingen genomen. Een ervan was contact opnemen met Annelies. Ik wist dat ze in China acupunctuur had gestudeerd. Tenslotte had ik niets te verliezen,want zo wou ik niet verder. Eind juni 2017 had ik mijn eerste sessie. Raar maar waar, ik voelde de pijn wegglijden. Ik durfde het niet geloven. Ik wou het van de daken schreeuwen....toch had ik schrik dat de pijn zou terugkomen. Maar neen.... Ik kreeg 5 sessies,de laatste was midden augustus. Eind december ben ik nogmaals terug gegaan voor een minieme pijnopstoot. Nu zijn we 11 februari 2018. Momenteel ben ik in Egypte....Aswan...̂ In plaats van weg te kwijnen in een zetel....wandel ik in de stad.... bezoek ik musea...vaar ik op de Nijl in een feloeka... Ik schiet woorden tekort om Annelies te bedanken.
Ik was 41 weken zwanger en ik had alles geprobeerd om de weeën op natuurlijke wijze te laten beginnen, van mijn routine prenatale yogalessen tot 8 km per dag wandelen, tot het drinken van frambozenbladthee met salie, ... Dus besloot ik acupunctuur te proberen zoals ik wilde om te voorkomen dat u de hormonale inductie krijgt. Ik vond renxin via Google maps en boekte direct een afspraak voor dezelfde dag en de dag erna 41 weken en 2 dagen. Mijn weeën begonnen op natuurlijke wijze op dezelfde avond na mijn tweede afspraak en ik begon op natuurlijke wijze te bevallen. Ik weet niet of ik op die dag toch aan het bevallen was zonder de acupunctuur, maar ik wil geloven dat het een belangrijke rol heeft gespeeld bij het ontstressen van mij en het helpen van mijn lichaam bij het bevallen. Dank je renxin :
Ik heb verschillende sessies gehad met Annelies voor verschillende problemen, allemaal met een uitstekend resultaat. Ik kan het echt aanbevelen.
Annelies is een attente en effectieve therapeut! Dankjewel
Ik weet echt niet waar ik moet beginnen met Annelies - ze heeft in het verleden een reeks alternatieve therapieën gevolgd, waaronder acupunctuur, en ze is zonder twijfel de beste die ik ben tegengekomen. Ze is grondig in het onderzoeken van de problemen die een cliënt probeert te verhelpen, en bekijkt problemen / problemen vanuit een holistisch perspectief. Ze is briljant geweest in het behandelen van een aantal zaken voor mij en ik zou haar ten zeerste aanbevelen aan iedereen voor elk probleem waarvoor TCM een oplossing zou kunnen zijn.
Na bij Annelies in China te hebben gestudeerd, kan ik bevestigen dat ze een zeer consciëntieuze, gepassioneerde en buitengewoon snelle beoefenaar is. Naast haar diepgaande kennis van de Chinese geneeskunde, weet ze uitzonderlijke luistervaardigheden aan te tonen en zal ze er alles aan doen om de beste oplossingen te vinden waardoor mensen zich beter voelen. Omdat ik het veld ken en de moeilijkheid om beoefenaars te vinden die zowel goed opgeleid als menselijk zijn, beveel ik haar met gesloten ogen aan!
Uitstekende acupuncturist die zorgzaam en efficiënt is.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Renxin.

ıxelles acupuncturist

openingstijden, locatie, vervoer. Avenue Lepoutre 28 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Renxin adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Renxin. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Renxin delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid