facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Renisol bouwgroep

Renisol bouwgroep

Geschiedenis

Renisol bvba is een jonge en dynamische bouwfirma, gespecialiseerd in het isoleren van hellende daken en het renoveren van woningen.

Onze firma is gevestigd te Grobbendonk in de provincie Antwerpen. Renisol is dan ook vooral actief in deze provincie, al zal je ons ook vaak in Vlaams Brabant en Limburg tegenkomen.

De zaakvoerders Tom en Didier staan samen garant voor meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector.

Adres: Bouwelven 8, 2280 Grobbendonk
Telefoonnummer: +3214717562
Stad: Grobbendonk
Route: Bouwelven 8
Postcode: 2280



op zoek naar gerelateerd: Renisol review, Renisol badkamers, Renisol Houtskeletbouw, Renovatie badkamer aannemer, Badkamerrenovatie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dakwerken van kesbeeck Dakwerken van kesbeeck 1 km Geeft na dakrestoratie vlot mondeling 10 jaar waarborg:” bel en ik kom”. Na maandenla...
Recensies
In november 2021 werd Lorenz van Renisol ontboden om onze oude badkamer compleet te renoveren. Na een aantal overlegmomenten om ideeën uit te wisselen begeleidde deze om de keuze van de materialen en toestellen vast te leggen. Dit verliep vlot en correct. De werken startten zoals afgesproken eind februari en werden afgerond 10 werkdagen later. Elke ploeg wist precies wat er moest gebeuren. Elke dag was er opvolging van de projectleider op de werkvloer. Elke werkploeg zorgde ervoor dat de werf dagelijks binnen de grenzen van het mogelijke net werd achtergelaten. Afspraken werden correct na gekomen. Puik werk!!! Spijtig dat ik moet vaststellen dat tekortkomingen in de afwerking tot op heden niet werden opgevolgd. Er waren afvoer problemen die ernstige onvolkomenheden aan het licht brachten. Na een vraag aan Lorenz om deze op te volgen, moet ik vastellen dat deze na een maand nog steeds niet aangepakt werden.
Wij genieten met volle teugen van onze nieuwe badkamer. Met dank een alle medewerkers van Renisol voor hun correcte wijze van werken. Alle kleine en grote problemen werden opgelost tot onze tevedenheid. Bovendien zijn loodgieters, tegelzetter, en bezetters echte vaklui. En alles gecoördineerd door een werfverantwoordelijke die de werken in goede banen leidde. Top !! Groeten, luk en sabine
Onze nieuwe badkamer is klaar. Michiel begeleidde ons goed in onze keuzes en luisterde ook naar ons. De afspraak maken duurde wat langer maar we hadden tijd. De gemaakte afspraken werden gehouden en de werken liepen vlot. Alles was goed op mekaar afgestemd zodat de werken één dag vroeger klaar waren dan gepland op enkele details na. Ondertussen zijn die details nu ook klaar.
Na een lange zoektocht toevallig bij Renisol terecht gekomen. Meteen een klik met Lorenz, die mee naar oplossingen zocht voor onze kleine badkamer. Dagelijks werden de werken opgevolgd door Timmy. De werkmannen werkten correct en proper, waren behulpzaam en beleefd. Alles werd afgerekend aan het afgesproken bedrag ondanks de indexaties - 8 maanden tussen offerte en werken. We raden iedereen deze firma aan!
Na een moeilijke start zijn de werken vlot verlopen... Zelfs na de werken om nog een paar schoonheidsfoutjes op te lossen; waren de mensen van Renisol zeer bereid om dit op te lossen... Hartelijke dank aan Lorenz en zijn team!!!
Zeer vlotte communicatie met zowel de zaakvoerder als werfleider voor onze aanbouw in houtskelet en dakwerken. Een aanrader!
na 40 jaar waren we toe aan een renovatie van de badkamer, verschillende installateurs en hun prijzen bekeken. na 40 jaar waren we toe aan een renovatie van de badkamer, verschillende installateurs en hun prijzen bekeken, Renisol wie of wat is dat , afspraak gemaakt en bij kennismaking oei wat een uitleg kregen we van Lorenz , top en ja met hen in zee gegaan. Ontwerp gemaakt , keuze gedaan van tegels en badkamer toestellen. Dan het lang verwachte begin der werken, Tim , een sympathieke werfleider, die de eerste ploeg kwam voorstellen en ze begonnen, dag na dag verschillende ploegen volgen elkaar op , zelfs zij gaven raad uit ervaring, en na 10 dagen van stof konden we onze nieuwe badkamer en tweede toilet bekijken en gebruiken, wauw knap en geweldig goed afgewerkt. Dank aan de hele ploeg en ook al zijn er buitenlandse werknemers die wel Nederlands praten ik kan alleen maar aanraden om indien je plannen hebt toch even Renisol te contacteren, ze leven kwaliteit ! Suzy Cools Heist-op-den-Berg
De offerte, de opvolging, de werken en de afwerking: super, eersteklasse,… Onze volledige badkamerrenovatie is er eentje zoals uit de boekjes; echt een droombadkamer. Mijn mening: stop met zoeken en vergelijken en ga voor Renisol.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid