facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reninka Hondengedragsbegeleiding

Reninka Hondengedragsbegeleiding

Info

Advies en individuele begeleiding voor je hond op basis van de connectiemethode. In de gedragsbegeleiding is het welzijn van je hond en van jou prioritair. Het advies dat je krijgt heeft als doel de band tussen jou en jouw hond sterker te maken.



"Bij Reninka kan je rekenen op een persoonlijke aanpak en kwaliteitsvolle begeleiding. Ervaar je een probleem met je hond en weet je niet hoe ermee om te gaan? Heb je hulp nodig bij de opvoeding van je hond? Reninka neemt de tijd die nodig is om jou en jouw hond beter te leren kennen om zo het gepaste advies te kunnen geven, op maat van jou en je hond. De visie van Reninka is gebaseerd op de Connectiemethode®: het welzijn van jou en jouw hond voorop staan. Vriendelijke en geweldloze communicatie staan centraal in de begeleiding. Het doel van de begeleiding is je hond beter te leren begrijpen en zo een unieke vertrouwensband tot stand te brengen.Reninka heeft een open blik; elk individu mag zijn wie hij is, zonder schroom of onderdrukking."
Adres:
Stad: Kortenberg


Recensies
Zeer fijne begeleiding en opvolging, met natuurlijk veel aandacht voor de hond, maar ook voor wat voor ons werkt. We kunnen onze hond en zijn gedrag dankzij Reninka's ondersteuning nu veel beter begrijpen, waardoor we meer vertrouwen met hem kunnen opbouwen. Dit leidt dan weer tot meer rust, aangenamer gedrag en een betere band!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid