facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Renessound

Info

Renessound pakt uit met clubconcerten in een uniek kader. Rock 'n Roll waar je het misschien niet verwacht maar waar het wel het beste klinkt!

Geschiedenis

Domein De Renesse werd op 6 mei 2016 in vuur en vlam gezet door een collectief van kunstenaars en de band ‘The Many Moons’. Een unieke combinatie van hedendaagse muziek en kunst die door de vele toeschouwers ferm werd gesmaakt. Ook de expositie die volgde op de openingsavond trok heel wat volk naar het kasteel en zijn unieke omgeving. Ook heel veel bezoekers die normaliter niet in de buurt van een kasteel te vinden zijn.

Het voorgeschotelde concept was meteen een verrassend schot in de roos. Dat ontging ook niet enkele enthousiastelingen die meteen een muzikaal vervolg zagen in START.

Vooral het unieke kader van kasteel De Renesse in combinatie met de heerlijke live muziek van The Many Moons bleef nazinderen. Niet lang na START werden de koppen samen gestoken om nieuwe plannen te smeden.

Renessound werd in het najaar van 2016 boven het doopvont gehouden. Ons doel is simpel maar duidelijk. Een nieuw hoofdstuk aansnijden voor het Domein en een nieuwe, verjongde doelgroep naar het kasteel lokken met live muziek gebracht in het unieke kader van de ridderzaal.

Onze doelgroep situeert zich in de iets oudere jeugd (25-60 jaar). Een doelgroep die nogal al eens op zijn honger blijft zitten. De leemte voor de groep daartussen trachten wij dus in te vullen.

Renessound poogt om frequent optredens te organiseren van een veelbelovende band in de prachtige ridderzaal van het kasteel De Renesse.

Wij willen ons alvast niet vastpinnen op één genre maar trekken alle registers open. Het programma zal variëren van pop tot rock van blues tot rock ’n roll......

Tenslotte hoopt Renessound om met deze nieuwe enthousiaste ploeg binnen de werking van het Domein De Renesse een frisse wind te laten waaien .. zo lang het maar geen tornado is!

Adres: dorpsplaats 1, 2390 Oostmalle, Antwerpen, Belgium
Stad: Oostmalle
Route: dorpsplaats 1
Postcode: 2390



op zoek naar gerelateerd: Le noise Oostmalle, Renesse sound
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KHSL Oostmalle vzw KHSL Oostmalle vzw 214 meter De Koninklijke Harmonie Sint-Laurentius Oostmalle vzw, afgekort KHSL voor de vrienden...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid