facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Renault Retail Group

Renault Retail Group
"Renault Plaine est l’une des 4 concessions du groupe Renault Brussels. Notre établissement propose : la vente de véhicules neufs Renault et Dacia, la vente de véhicules d’occasion toutes marques, un accompagnement avec notre service Après-Vente atelier mécanique, carrosserie, ainsi que notre solution de location Renault Mobility. A très bientôt chez Renault Plaine !Renault Plein is één van de 4 concessies van de groep Renault Brussels. Onze vestiging biedt : de verkoop van nieuwe Renault- en Dacia-voertuigen, de verkoop van tweedehandsvoertuigen van alle merken, service naverkoop werkplaats, carrosserie, evenals onze Renault Mobility-verhuur. Tot ziens bij Renault Plein !"
Adres: Bd de la Plaine 21 Pleinlaan 21 , Ixelles 1050, BE
Telefoonnummer: 02 626 79 48
Stad: Ixelles
Route: Bd de la Plaine 21
Huisnummer: Pleinlaan 21
Postcode: 1050


Openingstijden

Maandag: 08:00-19:00
Dinsdag: 08:00-19:00
Woensdag: 08:00-19:00
Donderdag: 08:00-19:00
Vrijdag: 08:00-19:00
Zaterdag: 09:00-18:00
Zondag: 09:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: renault retail group plaine, renault belgium drogenbos, renault drogenbos, renault plein, renault brussel, renault occasiecenter, renault meiser, renault drogenbos magasin
Recensies
Zij spraken goed Engels want mijn Frans is niet goed. Goede uitleg over kosten, en onderhoud voertuig. Snelle service en auto ging soepel door de keuring de dag daarop. Daarbij heb ik een aantal weken geleden mijn automatische raam laten repareren en ben ik zonder afspraak langsgegaan. Ik stond binnen 90m buiten met een werkend automatisch raam voor iets meer dan 50 euro. Het raam ging niet meer dicht en het regenende dus men zag de noodzaak. Enorm onder de indruk dat men mij zo snel kon helpen. Dank u wel.
Recent auto gekocht van Renault Brussels- Plaine/Plein. Eerste indruk, zeer vriendelijke en behulpzame personeelsleden niet enkel de werknemers maar ook de studenten die stage lopen. Ze nemen de tijd om alles uit te leggen en je kan terecht met je vragen op elke moment van de dag. Erg tevreden met de aankoop, nogmaals dikke merci voor de geweldige service!
Beter konden uw diensten niet zijn ! Zeer vriendelijke en geruststellende ontvangst bij de carrosserie afdeling, ik ben echt in de watten gelegd geweest. Ook de afdeling vervangwagen, zeer vriendelijk. Alles is perfect verlopen ! Met dank aan de medewerkers.
Je recommands! Top service
Goeie morgen, geachte Heren. Ik wil mijn lof uitspreken over het merk Renault in het algemeen. Bij het zoeken naar een tweedehands en dit via internet, was het direct contact via “een chat” met Renault bijzonder goed. Direct werden twee vestigingen van Renault op de hoogte gebracht en werd ik gecontacteerd. Bij de vestiging, Renault Plaine was de Heer Damien Huysmans mijn aanspreekpunt. Een zeer direct en uiterst commercieel man, vriendelijk, concreet EN met een oplossing. Zeer aangename persoon. Vlotte verkoop, geen bla bla. “To the point”-verkoper met veel begrip en ervaring naar het cliënteel toe. Ik beveel die meneer aan, bij Renault Plaine. Het is er ook zeer aangenaam langskomen. Ik beveel Renault aan en ik wens de heer Damien Huysmans veel succes in de verkoop in deze rare tijden. Die man zal slagen. Daar ben ik zeker van en met verkopers als Damien, heeft ook Renault een prachtige toekomst. Proficiat iedereen en DANK U WEL. Luc
Top dienst naverkoop!
Een onderneming waar alle werknemers zich strikt beperken tot hun taak. De verkoop verloopt stroef, zaken die inbegrepen zijn in de prijs worden 'aangeboden'. Veel wollige taal en poeha over kortingen die er geen zijn. De afspraken kunnen per internet maar er volgt sowieso een mail of telefoon dat ge moogt terugbellen want het door u uitgekozen ogenblik lukt niet. 2 x melding gemaakt van een geluid bij het binnenbrengen voor het onderhoud en als reactie steeds een neerbuigend antwoord, "jaja wij zullen het onderhoud wel doen". Bij ontvangst is het geluid er nog en na een opmerking daarover terug het neerbuigende antwoord, "de mekaniekers hebben het onderhoud gedaan mijnheer". Dan maar naar een andere Renault garage en het verdict: een fataal motorfalen na 5 jaar en 52000km. Distributie. 9600 euro kosten... Geen tussenkomst van Renault. De auto was dik ok, de dienstverlening van Renault doet mij voor een ander merk kiezen.
Super service de Hamza et Didier
Garage la Plaine in Brussel, Zeer slechte service. Bijna niet te bereiken via telefoon, gsm en email. Afspraken worden niet nagekomen. Er is maar 1 verkoper die voldoende Nederlands kent. Zelfs mails, telefoongesprekken waarin ze plechtig beloven contact op te nemen worden genegeerd. Ze zijn ook duidelijk niet op de hoogte van premies ivm elektrische wagens. Gewoon benedenmaats.
Als er een afspraak gemaakt word om de auto op te halen zet er aub in de mail dat jullie gesloten zijn van 1230 tot 1300 uur
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Renault Retail Group.

ıxelles autoreiniging

openingstijden, locatie, vervoer. Bd de la Plaine 21 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Renault Retail Group adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Renault Retail Group. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Renault Retail Group delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid