facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rena Plus zonnepanelen

Rena Plus zonnepanelen

Info

Rena Plus geeft advies voor plaatsen van zonnepanelen op uw woning of bedrijf. Wij adviseren Sunpower en Soluxtec zonnepanelen en laadpalen van NewMotion.

Adres: Mosselbank 39, 9120 Vrasene, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 320473930928
Stad: Vrasene
Route: Mosselbank 39
Postcode: 9120



op zoek naar gerelateerd: Zonnepanelen batterij laadpaal, Zonnepanelen plaatsen Waasland, Zonnepanelen Waasmunster, Specialist zonnepanelen, Zonnepanelen Brecht, Go-Solar, Zonnepanelen en batterijen, SunPower zonnepanelen
Recensies
Goede service ...tot bij de plaatsing... na 2,5 jaar melding aardingsfout. Conclusie kabels lagen op het dak in het regenwater, mijn inziens niet correct uitgevoerd tijdens installatie. tenzij er erg slechte kabelbinders werden gebruikt ondanks bijbetaalde 25 jaar garantie toch factuur van 161 Euro om enkele kabelbindertjes te komen hangen. jammer dat Rena Plus dan toch niet echt klantvriendelijk meedenkt. verder wel erg tevreden met de techniekers
Van plaatsbezoek tot installatie van de panelen met thuisbatterij: alles perfect verlopen. Vlotte & duidelijke communicatie en alles heel netjes afgewerkt. Aan te raden.
in 2019 zonnepanelen laten plaatsen door renaplus nu de gebuur ook panelen gaat plaatsen ziet men dat er in2019 1paneel te ver oversteekt bij de gebuur tijdens het verwijderen stelt men vast dat de aarding niet was aangesloten, dit is allemaal in orde gebracht mits betaling hoewel de fout niet bij ons ligt.????
Omdat we nu in een 'sellers market' zitten veel aanvragen voor zonnepanelen, vindt men het nodig arrogant te worden bij Rena Plus. Offerte begin november ontvangen... "Geldig tot 21/11 !". Je stelt een vraag per Email. "Automatisch bericht : Binnen 2 dagen krijg je antwoord !". Na 1,5 week toch eens bellen. "Je moet een email sturen - binnen de twee dagen krijg je antwoord !" Nog eens bellen... nog eens email. Ondertussen de 25e, nog altijd geen antwoord. Nochtans was ik akkoord voor offerte van 13.000 Euro. Ik zoek verder voor een klantvriendelijke aanbieder...
Begin december contact opgenomen of ze nog thuisbatterijen op voorraad hadden. En nu, eind december is het geplaatst en gekeurd. Ze wisten niet of het ging lukken, deden geen beloften, maar het is allemaal in orde gekomen. En ook de plaatsers waren allemaal super vriendelijk. Chapeau!!
Een slechte ervaring. Foutje in de berekening. Kunnen aantonen op mail. Eerst proberen om het op de keuring/eandis en synergrid te schuiven. Niet antwoorden op mails en telefoons. Na maanden uitpluizen toch duidelijk een foute vermogensberekening bij offerte. Adhv foto’s ipv plaatsbezoek Een oplossing voorstellen op mail. Nadien de handen terugtrekken onder het mom van onderaanneming. Kort gezegd... hopeloze dienstverlening en ontevreden klant.
Goed klantenadvies en opvolging. De plaatsing is ook perfect verlopen door Benjamin. Kortom een goede en professionele samenwerking. Een bedrijf dat zeker aan te raden is.
Zeer professioneel team. Perfecte plaatsing van de zonnepanelen. Rena Plus houdt zich aan de afspraken en communiceert zeer goed. Ik ben uiterst tevreden.
Alles top geregeld, kan deze firma aanraden. Afspraken worden perfect nageleefd.
Er is maar een woord voor TOP
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid