facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor René

Info

René is een blond, ambachtelijk, premium triple hop bier. Het werd voor het eerst op de markt gebracht op 1 februari 2016.

Geschiedenis

René is een blond, ambachtelijk, premium triple hop bier.

Ook te vinden op:
- https://instagram.com/drinkrene/
- https://twitter.com/drinkrene/

"Vloeibare vriendschap met een gouden hart. Drink het leven. Drink René."



"René is een bierfirma uit Wichelen en ontwikkelt ambachtelijke bieren. Er schuilt een uniek verhaal achter de naam "René", lees hierover meer op de website.Het eerste René-bier, de "Blonde René", kwam begin 2016 op de markt en won in 2016 en 2017 de prijs van "beste bier" op het Internationaal Bierfestival in Wieze.De "Stoute René" is het tweede René-bier en werd voor het eerst verkocht in november 2017.Alle bieren zijn te verkrijgen via de website, waar ook meer info te lezen is over de historiek en de producten."
Adres:
Stad: Wichelen



op zoek naar gerelateerd: René Gin Infused
Recensies
Een zeer lekker, verfrissend en deugddoend biertje, vol van smaak. Geeft direct goesting op nog eentje :- past bij elke gelegenheid en vele gerechten. Iedereen die je laat proeven is meteen verkocht. Ze noemen ons niets voor niets "de bende van René"! Op de koop toe zijn de makers nog eens een leuke bende met een Top service.
Heerlijk van genoten in Noord-Frankrijk maar in Nederland spijtig genoeg nog geen verkooppunt kunnen vinden. ; Verzending via de webshop is helaas ook geen optie vanuit de brouwerij ivm breuk tijdens transport. Gelukkig denken de jongens achter “René” erg mee, zodoende toch nog aan mijn bestelling kunnen geraken. Bedankt jongens, santé!
Hallo, onlangs het biertje René besteld, mijn naamgenoot trouwens. Niet alleen de naam is goed gekozen maar het smaakt ook ontzettend lekker. Groetjes René
Voor het eerst gedronken in de zaal waar we getrouwd zijn, in Wichelen. Direct een schot in de roos, er werd meer René dan pintjes gedronken. De samenwerking achteraf om bier aan te kopen, was ook heel gemoedelijk, een echte aanrader!
Heerlijk bier! Gemakkelijk online bestellen via de website! Een échte aanrader! p.s.: Neem een cadeaupakket om ook het juiste glas in huis te halen ;- Tip: Ook super leuk cadeau voor nonkels, grootvaders, vrienden, .. die René heetten! Ook voor de vrouwelijke varianten gewoon een "e'tje" toevoegen op het etiquette ;-
René - ambachtelijk bier heeft zijn naam niet gestolen! Een woord: TOP. Dit jaar kwamen ze met de Gin Infused Limited edition, deze werd heel goed ontvangen. Ook perfect als relatiegeschenk. Wouter kwam mijn bestelling stipt leveren aan huis. Topkerels, Topbier ...
Fantastisch blond biertje met een bittere toets! Tip: smaakt nog beter in het René glas ;
Kleine bestelling van Stoute René geplaatst van 12 stuks. Ge weet wel. Voor is te proeven... Ongeveer weekje later dan maar direct 3 bakken besteld. Stoute René had me heel snel overtuigd van "Een Stout Renéken per dag". Overheerlijke pikzwarte, met een volle smaak die lekker blijft nasmaken. mooie volle bruine kraag. En heerlijk aroma. Smaakt naar meer!
heb enkel de gewone René al besteld enkele keren en vind hem zéér lekker , daarom heb ik ook mijn hond die ik kocht als puppy een cavalier king charles de naam René gegeven en ja die durft er ook van proeven .
Smakelijk fris biertje dat meestal om een tweede enzo vraagt :-. Dit bier zou tijdens een avondje blind proeven de grote namen uit bierland wel eens flink kunnen doen blozen. Ook een leuk en stijlvol etiket.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid