facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor REMUE Randy

REMUE Randy

Info

The meest uitgesproken, tot in de Perfectie, Ongeëvenaarde strategie van Vlaanderen, resulteert in verkoop tijdens een ENIGE bezoekdag aan de beste prijs!

Geschiedenis

MARKTLEIDER voor VASTGOED VERKOOP in de VLAAMSE ARDENNEN. Met een gemiddelde VERKOOPTIJD van 1 DAG!
Door een UNIEKE STRATEGIE, PASSIE, KENNIS en GEDREVENHEID (7/7), onderscheiden wij ons uitermate van de anderen. Wij zorgen voor een VLOTTE, CORRECTE en TRANSPARANTE transactie tussen koper en verkoper. Bel gerust voor een SCHATTING of ADVIES OP MAAT!

Adres: Mgr Meulemanstraat, 9520 Sint-Lievens-Houtem
Telefoonnummer: 32479999990
Stad: Sint-Lievens-Houtem
Route: Mgr Meulemanstraat
Postcode: 9520


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 09:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Randy Remue, Randy Remue Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DIA immo DIA immo 140 meter Zeer leuke immo die vriendelijk en rechtvaardig is.
Recensies
Bij Randy terecht gekomen na positieve feedback van kennissen van ons die een huis kochten via hem. Randy is geen standaard makelaar - doet het op zijn eigen unieke en persoonlijke manier, met een grote bagage aan kennis en vooral met een enorme passie voor vastgoed. Onze woning werd op de eerste kijkdag verkocht zonder voorafgaande beloftes en voor ons zonder zorgen, met een heel mooie deal voor zowel de verkopers als de kopers, en dat is wat in zee gaan met hem zo de moeite waard maakt. Bedankt Randy!
Zéér tevreden van de correcte werking van Randy in de huidige huizenmarkt anno 2022. Leuk werkend concept van slechts één bezoekdag. Buiten de warme ontvangst, rondleiding en vlotte babbel heeft Randy ook echt kennis van zaken en was alles heel vlot en snel afgehandeld! Na een intense zoektocht van toch wel +- 2 jaar zijn we zeer gelukkig dat ze hier bij jullie mag eindigen. Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking.
Dit betreft geen aankoop of verkoop. Zeer vriendelijk te woord gestaan door Randy betreft de manier van werken van hun immo kantoor. Ook nadat door mij duidelijk is verwoord dat hun manier van werken niets voor ons was koste het Randy geen moeite de tijd te nemen ons verder wegwijs te maken in de huidige immo wereld van vandaag. Met een tevreden gevoel buitengegaan en met extra kennis in het achterhoofd. Waarvoor onze dank natuurlijk.
Remue Randy, de man die ik in vertrouwen nam bij de aankoop van ons huis. De man die geen woord gelogen heeft en heel ons proces eerlijk,correct en met de glimlach begeleid heeft. Randy Remue, de man die wij in vertrouwen namen voor de verkoop van ons gerenoveerd huis en ook ditmaal kregen we alle nodige bijstand,alle tips and tricks en de nodige informatie met de glimlach. Voor een 2de maal maakte Randy geen beloftes maar bezorgde hij ons enkel resultaten. Ik twijfel nooit meer welke makelaar ik kies! Proud member of the RR family!
Randy is een zeer Sympathieke man, zeer goede kennis van zaken in de immowereld. Zeer bekwaam, een aanrader
Zeer tevreden over deze makelaar. Er zijn veel nieuwsgierigen op de kijkdagen van ons huis.
Super team - Niet enkel bla bla maar mensen van hun woord - DIKKE DIKKE PROFICIAT - lut marcel
Super resultaat geboekt. Grondige kennis van de wetgeving. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid