facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Remeha Belgium

Remeha Belgium

Info

Welkom / Bienvenue Remeha België / Belgique!

Warmte en warmwatercomfort bij u thuis. La chaleur et le confort d'eau chaude dans votre maison .

Geschiedenis

Remeha is een toonaangevende producent van
verwarmingsproducten (Oertli en Remeha)
voor de woning- en utiliteitsbouw. Door
een consequent inovatief beleid waarin
ontwikkeling, productie en marktbenadering
op een efficiënte manier worden ingevuld,
is Remeha in België en Europa uitgegroeid
tot een vooruitstrevende en gerespecteerde
fabrikant van grote en kleine
verwarmingssystemen.
De hoofdactiviteit van ons bedrijf, en dat al sinds begin jaren zeventig, is het leveren van verwarmingsketels, en met name het bekende Nederlandse merk REMEHA. We doen ons uiterste best om succesvol te zijn, en dat zijn we ook. Remeha is een fantastische, hoog-technologische fabrikant, de zonder twijfel numero uno in Nederland, maar ook daarbuiten, want ze zijn zeer internationaal geworden. In België verdelen wij Remeha in Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Brabant en Brussel. In de middelgrote en grote installaties met onze milieuvriendelijkecondenserende gasketels zijn we zelfs marktleider.

In het verlengde van deze verwarmingsketels brengen we warmwater, en daarin hebben we enkele fantastische producten zoals de oplaadboiler Aquinox OLB. Eveneens in het verlengde daarvan doen we inmiddels ook schoorsteenrenovatietechnieken. U zult zien; ons Furanflex-team doet wonderbare dingen. Oude schouwen weer tot leven brengen (Hebt u al eens nagedacht hoeveel schouwen er in ons land zijn, hoe oud ze zijn, en of ze allen wel perfect werken?).

En dan is er zonne-energie. Ook hier zijn we actief met topproducten zoals zonneboilers. Op het gebied van koudeproductie ook: kijk maar eens bij CoolingWays. Dit alles kan natuurlijk niet zonder veel belang te hechten aan de kwaliteit van onze partners-groothandelaarsen installateurs. Opleiding schrijven we heel groot op onze agenda. Dat kan niet anders omdat al deze vermelde producten, waarmee u kunt kennismaken in onze website, hoog-technologisch zijn en steeds evolueren. Naar beter. En beter.

Remeha est un fabricant qui donne le ton
dans le domaine des chaudières (Oertli et
Remeha), dans laquelle le développement,
la production et la commercialisation sont
conçus de manière efficace et
contemporaine, Remeha est devenue en
Belgique et dans l'Europe entière, un
fabricant innovateur et respecté de
grandes et petites chaudières

L'activité principale de notre entreprise, et cela depuis les années septante, c'est la fourniture de chaudières, et en particulier la marque Hollandaise très connue de REMEHA. Nous faisons de notre mieux pour réussir et je crois bien que nous y parvenons. Remeha est un fabricant fantastique en technologie de pointe, incontestablement le "numero uno" aux Pays-Bas, mais également à l'étranger, car c'est devenu très international. En Belgique, nous distribuons Remeha en Flandre Orientale et Occidentale, à Anvers, dans le Limbourg, le Brabant et à Bruxelles. Dans le segment des moyennes et grandes installations nous sommes, avec nos chaudières gaz à condensation - très soucieuses de l'environnement- même leader du marché.

Parallèlement aux chaudières, nous présentons une gamme de production d'eau chaude sanitaire, avec quelques produits fantastiques comme le boiler à chargement stratifié Aquinox OLB. Egalement dans le prolongement de cela, nous avons maintenant aussi une partie rénovation de cheminées. Vous verrez; notre équipe Furanflex fait des merveilles. Faire revivre d'anciens corps de cheminée (Y avez-vous déjà songé, combien de cheminées il y a dans notre pays, quel age elles ont, et si elles seraient encore toutes en parfait état?).

Et enfin



"Toonaangevend producent verwarmingsproducten woning- & utiliteitsbouw. Dr een consequent innovatief beleid waarin ontwikkeling, productie & marktbenadering op een efficiënte manier worden ingevuld, is REMEHA in België en Europa uitgegroeid tot een vooruitstrevend gerespecteerde fabrikant van grote & kleine verwarmingssystemen"
Adres: Koralenhoeve 10, 2160 Wommelgem
Telefoonnummer: 03 230 71 06
Stad: Wommelgem
Route: Koralenhoeve 10
Postcode: 2160


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Remeha Wommelgem, Remeha Service, Remeha Service België, Remeha interventie aanvraag, Remeha installateurs België, Remeha parts, Remeha brander, Remeha gasketel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ClimaWays ClimaWays 335 meter Klaar voor de Energietransitie
CoolingWays CoolingWays 340 meter Vertaald door Google top Origineel top
Recensies
Mijn Calenta 40c ketel heeft aan de lopende band problemen gehad en heeft het na drie jaar volledig begeven. De service van Remeha is langzaam en niet flexibel. Ik heb twee maanden gewacht voor opnieuw! vervanging warmtewisselaar. Al die tijd zonder verwarming en heet water. Door de vorst en vervolgens dooi is een systeem in de ketel losgekomen en is hij enorm gaan lekken. Bijna alle onderdelen zijn hierdoor kapot gegaan. Remeha weigert op voorhand te zeggen wie voor de reparatie zal moeten opdraaien. Maar dit alles had voorkomen kunnen worden… Na verschillende mails en telefoontjes, van kastje naar muur gestuurd, is het nu genoeg. Ik stap over naar ander merk en neem mijn verlies. Ik zal iedereen Remeha afraden.
Als professionele ontwikkelaar ben ik diep teleurgesteld in Remeha omdat ze liever geld uitgeven aan advocaten dan hun beloofde afspraken na te komen. Bij een klant een warmtepomp geplaatst, die 4 keer meerverbruik heeft dan het vooropgestelde. De fout werd toegegeven, de fout werd hopelijk - pas volgende winter zullen we het te weten komen opgelost na bijna meer dan 10 interventies . De beloofde compensatie van het zware overvebruik ondanks dat het bevestigd werd op mail moeten we nu trachten te bekomen via een rechtszaak! Krapuleus!!!Service: Installatie van verwarmingssystemen
Blijf zo ver mogelijk weg van dit incompetent bedrijf. Voor de vijfde keer op amper 3 jaar tijd hebben wij dezelfde storing in onze nieuwe verwarmingsketel. Als je contact opneemt met de service dan is het enige wat ze kunnen zeggen dat je het via de website moet regelen en nadien teruggebeld zal worden. De garantie van 2 jaar is voorbij dus ze raden ons aan om hun duurste servicepakket aan te schaffen, het gold pakket, zodat we geen verdere kosten tussendoor meer hoeven te betalen. Ondertussen heeft dit toestel ons al meer dan € 600 aan herstellingen gekost op 3 jaar tijd. Op de vraag wanneer wij dan gecontacteerd zullen worden krijg je als antwoord dat ze ons ten vroegste binnen een week zullen bellen om dan een afspraak in te plannen met een technieker, afhankelijk of er al dan niet de juiste wisselstukken zijn! Ze zouden geen personeel vinden waardoor klanten langer moeten wachten. Logisch dat je geen personeel vindt met zo’n mentaliteit en service. Ik heb uiteindelijk zélf nog 5x moeten bellen in de periode hierna om eindelijk een afspraak vast te kunnen leggen. Vandaag zou iemand langskomen tussen 08u00 en 16u30, maar we zouden zeker nog 30 minuten op voorhand een sms krijgen. Niemand komen opdagen vandaag, als je belt naar de klantendienst om 16u31 nemen ze op en blijkt dat ze daar ook maar werken tot 16u30, en haken ze gewoon in! Hierna niemand meer te bereiken. Bij Remeha laten ze je als klant letterlijk en figuurlijk in de kou staan. Als ik de andere reviews lees dan is dit blijkbaar schering en inslag. Kies eender welk ander merk zolang het maar niet Remeha is Een blik op de balans geeft ook allesbehalve vertrouwen voor de toekomst!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid