facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reli vakantie

Reli vakantie

Info

Welkom bij Reli, jouw specialist in vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk!

Volg ons hier en laat je inspireren!

Geschiedenis

Reli verhuurt al meer dan 20 jaar de leukste vakantiewoningen in Zuid-Frankrijk. Villa's met zwembad, landhuizen, kastelen, appartementen en vakantiedomeinen met animatie van de Provence tot Dordogne, we hebben voor elk wat wils.

Wij bezoeken al onze woningen zelf. Op die manier kunnen we perfect inspelen op al jullie vragen. Alles wordt op voorhand tot in de puntjes geregeld!

Heb je hulp nodig bij het vinden van je ideale vakantiewoning? Aarzel geen seconde en bel of mail ons als de bliksem, en we helpen je graag!



"Kies uit meer dan 350 exclusieve vakantiehuizen met zwembad in Zuid-Frankrijk. Ons team bezoekt elke vakantiewoning.Reli is jouw persoonlijke reisadviseur: wij zoeken met plezier mee naar jouw droomhuis en zijn tijdens je verblijf 7/7 bereikbaar.Wij gaan voor tevreden klanten. Onze vakantiehuizen krijgen een gemiddelde score van 8.8/10."
Adres: Ganzevijver 14, 9920 Lovendegem
Telefoonnummer: +32 16 772 772
Stad: Lovendegem
Route: Ganzevijver 14
Postcode: 9920



op zoek naar gerelateerd: Reli vakantiehuizen Italië, Reli Spanje, Vakantiehuis Frankrijk, Vakantiehuizen Frankrijk met zwembad, Myreli, Vakantiehuis Zuid-Frankrijk, CAP vakantiehuizen, Reli betrouwbaar
Recensies
Heerlijke vakantie gehad in een Reli Villa in de Provence. Communicatie zowel met eigenaar als met Reli zelf was fantastisch en de accomodatie fenomenaal.
Wij hebben een mooi vakantiehuis gehuurd in Bedoin. Maison touron was heel goed zoals beschreven. Wij waren zo blij dat we reeds geboekt hebben voor volgend jaar terug in maison touron. Wij tellen al af. Daniel en Marleen
3x huurden we een huisje via Reli en 3x waren we uiterst tevreden. 3 keer anders ook maar telkens even goed. De huizen zijn van hoge kwaliteit en alle comfort was aanwezig. We kijken al uit naar huis nummer 4!
Mooie villa. Maar deel van ons waarborg is niet terugbetaald 370 euro wegens extra lakens en poetskosten. Eigenaar was niet aanwezig tijdens onze check-out, dus enkel achteraf gehoord dat het niet in orde was. Jammer, want voor de rest was alles naar wensen.
De voortschrijdende digitalisering zorgt er ook bij Reli voor dat het persoonlijk contact verloren gaat/is. Zeer trouwe klant of niet, iedereen wordt over dezelfde kam geschoren. Zeer spijtig
Opgepast voor bedwantsen wat na een doktersattest en apotheekattest niet voor geloofwaardig wordt genomen.
Al 3 jaar op rij een topvakantie gehad met Reli. Altijd dik in orde!
Één van de meest betrouwbare sites ooit!
Go 2 place als je een vakantiehuisje wil in het Zuiden van Frankrijk. Alle huisjes zijn bezocht. Makkelijk boekingsproces met inlogruimte na bevestiging reservatie.
We kozen al 3 keer een vakantiehuis via Reli en dat was telkens een voltreffer! Naast de prima organisatie ook een echte aanrader voor wie zijn viervoeter graag bij zich heeft aan het zwembad ;-
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid