facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Relevé Coaching & Development

Relevé Coaching & Development

Info

Bij Relevé coaching & development kan je terecht voor stress en burn-out coaching en loopbaancoaching die aansluit bij jouw verwachtingen en uitdagingen.

Geschiedenis

Zoals iedereen, heb je wellicht wel eens het gevoel dat alles (werk, privé) rondom jou de bovenhand neemt. Dat je je leven anders wil aanpakken, maar dat je niet meteen weet hoe. Besef vooral dat je niet de enige bent die hier in zijn leven eens tegenaan loopt. En weet vooral ook dat je dit niet alleen hoeft aan te pakken.

Ik ben Katrien en werk sinds 2003 in HR. Ik ben ondertussen gecertifieerd coach met als specialisatie opleiding stress en burn-out coach (HRD Academy). Als getrouwde en werkende mama van drie kindjes (Amélie, Emile en Sofia) weet ik goed wat het betekent om dag in, dag uit verschillende bordjes draaiende te houden.

Ik startte met Relevé coaching & development om de tijd te nemen om samen met jou opnieuw de kracht en energie te vinden om op te staan en opnieuw vooruit te gaan. “Relever” betekent namelijk omhoog halen, hoger maken, opstaan, omhoog komen, weer rechtzetten. Het is ook een dansterm, waarmee ik verwijs naar mijn andere passie ‘dansen’ waarin ik volledig mezelf kan zijn en mijn hoofd kan leegmaken.


Als coach begeleid ik je graag op jouw tempo om samen met jou opnieuw de kracht te vinden om weer recht te staan, uit te maken waar je zelf naartoe wilt en zo vooruit te komen.

Naast personal coaching en stress- en burn-out coaching, ben ik ook loopbaancoach. Je vindt meer details en informatie in “Services”.

Neem contact op voor een eerste telefonisch kennismakingsgesprek op het nummer +32 496 98 70 30. Ik bekijk graag met jou wat jouw uitdagingen zijn.

Wat zijn jouw voordelen van een coaching traject?
Opnieuw echt gelukkig zijn met jezelf en met wat je doet.
Jouw evenwicht herstellen.
Zorgen voor verandering(en) zodat je jouw potentieel optimaal benut.

Bekijk hier de tarieven voor een coaching traject.

Adres: Kiewitstraat 7, 3070 Kortenberg
Telefoonnummer: 32496987030
Stad: Kortenberg
Route: Kiewitstraat 7
Postcode: 3070


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Orthopedische Schoentechniek Vansteenwegen Orthopedische Schoentechniek Vansteenwegen 493 meter Mijn voeten werden opgemeten door een stagair of jobstudent, waardoor mijn zolen alle...
Stay-Safe Stay-Safe 786 meter Review-overzicht van Google Reviews zijn niet geverifieerd 3,4 Redelijk 593 reviews K...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid