facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Relaxatietherapie Florence

Relaxatietherapie Florence

Info

Relaxatietherapie - Massagetherapie - Voetreflexologie - Yoga - Energetische Behandelingen

Geschiedenis

Relaxatietherapie - Massagetherapie - Reflexologie - Oorkaarstherapie - Yoga - Stresscoaching - Meditatie - Visualisatie - Mindfulness - Ademhalingsoefeningen



"Even heerlijk tot rust komen doe je al sinds 2014 bij Relaxatietherapie Florence. Een klassieke of energetische massage, holistische behandelingen, kindermassages... Florence legt haar passie en enthousiasme voor het vak in een heerlijke behandeling zodat je met een hemels gevoel de deur weer uitgaat. Er wordt steeds geluisterd naar jouw klachten en wensen zodat iedere massage een uniek karakter krijgt die specifiek bij jou past. Gelegen in het rustige Petegem a/d Leie op slechts 2 kilometer van centrum Deinze."
Adres: Machelenbinnenweg 93, 9800 Deinze
Telefoonnummer: 0496/49.16.13
Stad: Deinze
Route: Machelenbinnenweg 93
Postcode: 9800


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Florence Relax Shop, Yoga Deinze
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
In Balans In Balans 1 km Op een vlotte en ontspannen manier leren kinderen zichzelf ontplooien en bewuster omg...
Recensies
Florence is een heel enthousiaste en toffe madam. Na de warme ontvangst legde ze de verschillende delen van de massage uit en vroeg me naar mijn voorkeuren, zodat ik helemaal op mijn gemak was. De massage was een 90-min durende relaxatie en mijn schouders en nek werden terug soepel gemasseerd. De tijd was voorbij gevlogen... Ik kon daar gemakkelijk nog eens anderhalf uur blijven genieten :
Florke is een schat van een persoon. Lief, zorgdragend en een luisterend oor! Na elkaar een tijdje niet gezien te hebben wegens beiden zelfstandig en een drukke agenda, hebben we kort even bijgebabbeld en voelde alles zo vertrouwd aan! Ik had al even last van een pijnlijke nek en Florke liet me genieten van een heerlijke massage nek-schouders-rug. Ze neemt haar tijd en wat ben ik blij dat we elkaar nog eens mochten treffen. Binnenkort plannen we een girls momentje in! Dankjewel Florke, ik ben een trotse vriendin!
Op 10 mei 2023 heb ik mij laten verwennen door een ontspannende massage bij Florence. Deze massage had ik cadeau gekregen om in de laatste week van mijn zwangerschap te gebruiken, echter was ik reeds bevallen toen ik geweest ben. Samen met mijn dochtertje heb ik kunnen genieten van een zalig moment. De baby was rustig & ik was helemaal zen door de gouden handen van Florence. De punten die gespannen waren door mijn bevalling zijn volledig los gemasseerd. Ook had ik voor de eerste keer eindelijk wat nachtrust & een ontspannen lichaam. Echt een aanrader!! Dikke merci voor de schitterende behandeling. Margo
Ontspanning ten top bij Florence! Na een heel hartelijk welkom, masseert Florence als de besten. Telkens opnieuw een heel deugddoende en fijne ervaring.
Al jaren ga ik langs bij Florence. Van massage tot yogalessen tot lezingen en reizen. Florence is steeds enthousiast en doet alles vanuit hart en ziel, dat voel je gewoon. Haar praktijk is een plekje om thuis te komen! Zeker een aanrader. :
Zowel mijn kinderen als ik gaan regelmatig naar Florence voor een massage en het is elke keer weer een zalig ontspannende ervaring. Ze doet het met hart en ziel en dat merk je aan alles. Er wordt echt naar je geluisterd en de massagekamer is als een veilige cocon waarin je vanzelf rustig wordt. Ik zou iedereen aanraden om eens langs te gaan.
Ik vond het heel spannend om te ontdekken hoe Florence werkt. maar haar aanpak was zeer professioneel en haar uitvoering was zalig! ik voelde me direct opgeladen! Nu verder laten inwerken en genieten! Zeker een aanrader!
De allereerste keer dat ik een massage geboekt heb en alvast genoten. Florence haar open houding stelt je op je gemak. Je krijgt de ruimte om zelf op zoek te gaan naar wat jij ontspannend vindt tijdens de massage. Positieve ervaring!
Heel hard genoten van de massage! Florence is een fantastische dame die me super goed heeft verwelkomd. Ik zou het zeker aanraden aan anderen.
Amai vorige vrijdag langs geweest bij Florence voor een voetreflexsessie, wat heb ik genoten. Verwennerij vanaf het eerste tot het laatste moment. Dankjewel Florence en tot de volgende keer. Groetjes Trees
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid