facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Relais De Hesbaye

Adres: Chaussée verte 10, 4350 Remicourt (België)
Telefoonnummer: 019303803
Stad: Remicourt
Route: Chaussée verte 10
Postcode: 4350


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 22:30
Dinsdag: 06:00 - 22:30
Woensdag: 06:00 - 22:30
Donderdag: 06:00 - 22:30
Vrijdag: 06:00 - 22:30
Zaterdag: 07:00 - 22:00
Zondag: 07:00 - 12:00

Recensies
Even halt gehouden voor een versnappering
Restaurant is voorgoed gesloten Restaurant fermee pour tout le temps
Ik stond voor een snelle 45 minuten. Parkeren vrij groot. Het heeft 2 niveaus. Achter de vrachtwagens op de foto staat er nog een. Het plein is verlicht. Wasmachine, toilet, douche aanwezig. Natuurlijk schoon
Goede plaats Iemand schrijft dat 15€ En ik heb nog niet gezien wie het zal nemen, geen idee. Douche, toilet gratis!!, waskosten€, normaal, 24 uur open !
Zeer rustig en goed parkeren Perfect persoonlijk
Douchen gratis? nou, nou ... Om je te wassen, moet je tanken of betalen voor parkeren. Ik had ook geen behoefte. Ik kwam langs om me af te wassen, en hier is zo'n "uitstekende" regel
Over het algemeen is het parkeren goed, als je de auto voltankt, dan is het parkeren gratis, en het is 15 euro, de douche, het toilet zijn gratis, er zijn wasmachines en een droger. de winkel is niet ver weg, 1-1,5 km.
"Het is een goede kleine put, ik hou ervan om hier te tanken. Er zijn toiletten, douches, parkeerplaatsen en het is gratis als je tankt. Sommige mensen zeiden dat ze problemen hadden met migranten, ik heb er nog geen problemen mee gehad. De personeel is ook vriendelijk.Als ik kan, tank ik hier altijd.
Altijd kwaliteitsdiesel. De winkel lijkt goed onderhouden. De wasstraat is heel praktisch naast de deur. Er is ook een machine en droger en voor de estafettedouches beschikbaar evenals een grote parkeerplaats voor vrachtwagens.
Uitstekende parkeergelegenheid. Gratis douche, wc. Je kunt water krijgen. Er is een wasmachine. Parkeren is voorwaardelijk betaald: op het grondgebied van het tankstation 15 euro, naast de site - gratis.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid