facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reizen Van Laere

Reizen Van Laere

Info

Het reisbureau Reizen Van Laere heeft 3 kantoren: in Sint-Niklaas, Hulst en Kieldrecht. Voor boekingen kunt u terect op www.reizenvanlaere.be .

Geschiedenis

Het reisbureau Reizen Van Laere heeft 3 kantoren: in Sint-Niklaas, Hulst en Kieldrecht. Voor boekingen kunt u terecht op www.reizenvanlaere.be .



"Heb je je droomreis in gedachten maar is de uitwerking er van niet aan jou besteed ? Met onze jarenlange ervaring vinden we beslist de reis die bij jou past ! Als lid van Selectair hebben we het ruimste gamma aan reizen zowel via Belgische als Nederlandse touroperators."
Adres: 0nze Lieve Vrouwplein 9, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 003237601616
Stad: Sint-Niklaas
Route: 0nze Lieve Vrouwplein 9
Postcode: 9100



op zoek naar gerelateerd: Sunweb Sint Niklaas, Cruise Plus De Cauwer, Van Laere Kieldrecht, Paradores reizen, Reisbureau, Individuele rondreis Baskenland, Paradores Baskenland, Nieuwjaarscruise
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MNA Tours MNA Tours 566 meter Vriendelijke en snelle serves
FW Protattoo FW Protattoo 910 meter UW TATTOO REEDS VOOR ENKELE DAGEN OP VOORHAND ALS TRY-OUT?
Ballonvaarten Dehandschutter Ballonvaarten Dehandschutter 1 km Volg onze avonturen en geniet mee van enkele foto's en filmpjes die we maken van elke...
Recensies
Heel vriendelijk onthaal, deskundig advies met oog voor detail. Een aanrader voor jong en oud die zinnens zijn een weekendje of reis te boeken.
Voor de betere uitleg bij je reis moet je bij Van Laere zijn. Prima service en luchthavenvervoer. Dit noemt letterlijk zonder zorgen op reis gaan.
Zeer vriendelijk en behulpzaam zoeken ze de mooiste reis uit!
niet vriendelijk als je problemen hebt met je verblijf alles zelf moeten regelen , en dan onvriendelijk zeggen dat ze haar job wel kent en dat we ze niet moeten zeggen hoe ze het moet doen !
Ben reeds verschillende keren op vakantie geweest met Reizen van Laere. Steeds een perfect georganiseerde vakantie.
Diel moe no doorgaan geweldig geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid