facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reizen De Zigeuner

Reizen De Zigeuner

Info

Busverhuur en reisorganisatie met tal van busreizen, zonvakanties, minitrips, citytrips, skivakanties, rondreizen, dagtrips, fietsvakanties...

Geschiedenis

Een bus voor elke gelegenheid
Reizen met autocarbedrijf De Zigeuner betekent veel meer dan een comfortabele stoel, een goed opgeleide chauffeur en een moderne autocar. De onderneming valt terug op een jarenlange ervaring, een gemotiveerde ploeg collega’s en een moderne infrastructuur.



"Een bus voor elke gelegenheidReizen met autocarbedrijf De Zigeuner betekent veel meer dan een comfortabele stoel, een goed opgeleide chauffeur en een moderne autocar. De onderneming valt terug op een jarenlange ervaring, een gemotiveerde ploeg collega’s en een moderne infrastructuur."
Adres: Industrielaan 7, 3590 Diepenbeek
Telefoonnummer: 011 35 04 04
Stad: Diepenbeek
Route: Industrielaan 7
Postcode: 3590


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Reizen De Zigeuner 2022, De Zigeuner meerdaagse reizen, De zigeuner winterreizen, De Zigeuner fietsvakantie 2022, De Zigeuner Parijs, Busreizen De Zigeuner Diepenbeek, Reizende Zigeuner, De zigeuner Wenen
Recensies
Op vakantie geweest naar lloret de mar. Op de bus was alles voorzien, goede chauffeurs en bediening. Het hotel zelf was ook prima. Locatie was ook prachtig. In de nabijheid ook genoeg te doen. Enkel het slapen op de bus was voor ons een beetje moeilijk. Maar zeker een aanrader.
Geweldige reis richting Cattolica Super vriendelijke chauffeurs.
Wat een beleving onze rondreis in Polen, wij kunnen ze enkel aanraden, en dan hopen dat ook de mede reizigers zo TOP zijn als op onze reis. Gezellig en plezierig van begin tot einde. Niet twijfelen...zeker doen!
Onze eerste fietsvakantie is 200 % meegevallen. Toppertjes voor heel de organisatie en vooral voor Maarten , de gids en Piet die ons overal veilig naartoe bracht als we niet op de fiets zaten We kijken volop uit naar onze volgende reis.
We hebben een zeer mooie reis gehad de chauffeur terplekke was top een beetje jammer van onze gits die er op het laatste moment voor vervanging moest zorgen wist niet zoveel van de omgeving
Heel goede vakantie naar Gardameer Italië met de Zigeuner! Alles was goed geregeld: goede hotel met fantastische uitzicht, lekker Italiaanse gerechten gegeten, élke dag uitvegetelijk uitstapjes gemaakt met onze beste gids Cory! Hartelijk bedankt!
Het was heel fijn, vriendelijke chauffeur en gids, hotel en reis heel goed ingepland. Een fijne vakantie.
Goed service in de bus ..luxe bussen..vriendelijk personeel...alles tot in de puntjes geregeld...we gaan al jaren mee
Wij zijn heel tevreden. Elke jaar reizen wij met de Zigeuner. Foto's van reizen kunnen jullie vinden in mijn Instagram @natalyagids. Dit jaar zijn wij in Frankrijk Saint-Maxime geweest. Elke dag was geweldig. Wij hebben heel veel gezien, dankzij onze reisgids René Vreven. Hartelijk bedankt.
Toffe teis met super gids en chauffeur, alles was top!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid