facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reizen de Postiljon

Reizen de Postiljon

Info

Met meer dan 30 jaar ervaring en 3 gedreven experts bezorgen we je steeds de vakantie van je leven. Van zon- & sneeuwvakanties tot citytrips en à la carte rondreizen, bij ons kan je voor alles terecht.

Geschiedenis

Met meer dan 30 jaar ervaring en 3 gedreven experts bezorgen we je steeds de vakantie van je leven. Van zon- & sneeuwvakanties tot citytrips en à la carte rondreizen, bij ons kan je voor alles terecht.

Als onafhankelijk reisagentschap stippelen we je hele vakantie uit. We regelen je vluchten, transfers, huurwagens, verblijven en excursies terwijl jij aan het dromen bent over je vakantie. Eens op de bestemming blijven we op post. Als je een probleem hebt hoef niet aan eindeloze wachtlijnen te hangen maar regelen wij alles om je vakantie perfect te laten verlopen.
Klinkt goed, toch?

Dankzij onze grondige kennis weten we welke vakantie geschikt is voor jou en zijn we op de hoogte van de nieuwste trends, ongerepte paden en must-do's.

Overtuigd? Kom eens vrijblijvend langs of neem contact met ons op.

Tot snel
Kristina, Valérie en Tom

Adres: Oudesmidsestraat 14b, 1700 Dilbeek
Telefoonnummer: 02 569 36 56
Stad: Dilbeek
Route: Oudesmidsestraat 14b
Postcode: 1700


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Postiljon betekenis, De Postiljon Aarschot, Reisbureau Ternat, TUI
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TUI Dilbeek TUI Dilbeek 85 meter Beste Reiskantoor van de streek. Wij komen met plezier van Halle om onze reizen te b...
Recensies
Wij zijn altijd bij reizen De Postiljon gegaan voor onze reizen te boeken. Het was toch altijd allemaal in orde. Ze helpen goed met het zoeken naar reizen binnenin uw budget alsook raad geven bij zaken wanneer je "speciale" noden hebt. Bijvoorbeeld bij huisdieren doen ze vooral moeilijk over in Spanje terwijl dat in Frankrijk veel minder een probleem is en dat wist ik eerlijk gezegd niet
Top reisbureau!!!! Fantastische raad maar vooral service en in geval van nood na-service. DOE ZEKERC ZO VERDER. Wij reizen enkel nog via De Postiljon.
Steeds een correcte en uitgebreide hulp. Steeds heel erg tevreden over de hotels die werden aangeraden.
Hier wordt je bediend met oog voor al je wensen. Deskundig personeel.
Fantastische service! Iedere keer tevreden!
Niet te evenaren...zo vriendelijk.
Vriendelijke mensen die je te woord staan
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Vertaald door Google Uitstekend reisbureau Origineel Excellente agence de voyage
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid