facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reisplanners

Reisplanners

Info

Hulp nodig bij het plannen van uw droomreis?
Droom je van een fantastische reis maar weet je niet hoe je dit moet plannen?
Wij doen het voor jou.

Adres:
Stad: Beerse



op zoek naar gerelateerd: Alternatieve dienstregeling De Lijn, De Lijn Brussel, Belbus Haltes, Mijnlijn be 108508, Bushokje De Lijn, Alle lijnen De Lijn, De Lijn Trein, De Lijn Routeplanner bus 33
Recensies
Super vriendelijk personeel, en ze helpen je vakkundig verder.
Waarom een afspraak maken, als ze er toch geen rekening mee houden! Nog lang genoeg gewacht, maar voor ons was het de moeite niet meer!
vriendelijk, behoorlijke info over de bestemmingen. Aanrader
Zeer goede service welke normaal 5 sterren zou krijgen , maar moeten wel dringend opzoek gaan naar een andere luchthavenvervoerder. Toen we na 2 uur nog altijd stonden te wachten op de luchthaven en hem hierover belde dreigde hij dat we maar zelf thuis moesten geraken ...
vriendelijk onthaal, goede service
Een hele goeie service. Altijd met een lach. Vacantie dik in orde als je luistert naar de informatie die je krijgt.toppie wij vertrekken 6 oktober naar turkye en ik weet dat gaat super zijn. Mersiekes amigo reizen.
Een super team ,mensen die met je meedenken en zij doen er alles voor om jou reis te doen slagen.Niets is hen teveel. Super vriendelijk. Een aanrader.
Heel vriendelijk personeel en je word altijd vlot geholpen
Opvolgers v/h vroegere reisbureau Lenaerts in BEERSE waar wij voorheen onze reizen bestelden.Vriendelijke ontvangst.Goede en uitgebreide voorlichting bij het kiezen van reizen.Werken vooral met reizen TUI. Interessant is de kosteloze dienst v/h brengen naar de luchthaven en het ophalen en terugbrengen na de reis.Bestond vroeger ook al bij het vorige reisbureau!Moet je niemand lastigvallen.
Na een maand na het neerleggen van een klacht ten aanzien van Tui nog steeds geen reactie. Volgt Amigo reizen dossiers wel op?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid