facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reinaardhoeve

Reinaardhoeve

Info

De Reinaardhoeve is een gemoderniseerd melkveebedrijf met als bijtak zuivelverwerking. De hoeve wordt uitgebaat door Steven Van Hecke en Ineke Hebbrecht.
Gespecialiseerd in het bereiden van hoeve-ijs en sorbet.

Adres: Oude burkelslag 10, 9990 Maldegem
Telefoonnummer: 050712272
Stad: Maldegem
Route: Oude burkelslag 10
Postcode: 9990



op zoek naar gerelateerd: Hoeveijs Eeklo, Hoeve ijs Poeke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ijsjes Camaleonté Ijsjes Camaleonté 2 km Heerlijk schepijs. Dankzij google maps bij Camaleonte terecht gekomen. Rijden normaal...
Recensies
Vandaag ontdekt tijdens een wandeling doorheen het glooiende stukje Maldegem. Ultra!heerlijk ijs om even te verpozen onder het frisse lommer van de okkernotenboom en weer krachten op te doen. Het beste hoeveijs dat ik ooit proefde én grote bollen. Vriendelijke bediening en zeer goede prijs-kwaliteit.
Lekker ijs voor weinig euro, vriendelijke bediening
Superlekker ijs en heel grote bollen! Veel speelmogelijkheden voor kids
Ik ben geen ijseter maar voor dit ijs wil ik van ver komen.
Op deze hoeve weten zij wat gastvrijheid is. Gezellige zitjes op het grasveld om het heerlijke hoeve-ijs te kunnen nuttigen. Erg aardige "boerin" die het vak van ijs maken verstaat. Als je in de buurt bent: zeker even aangaan en jezelf op ijs trakteren: superlekker ijs eten op het prachtige Vlaamse platteland.
Zeer lekker ijs, mooi nieuw overdekt terras, prijs kwaliteit zeker okee, ruime speelmogelijkheden voor de kindjes, misschien ook coupes aanbieden
Ook in corona tijden nog steeds de moeite om een pauze in te lassen tijdens een wandeling of fietstocht. Mogelijkheid om, mits registratie, je ijsje op het terras op te eten en anderzijds in de directe omgeving zijn er ook voldoende alternatieven waar je ,met respect voor elkaar, kunt genieten van het beste hoeve ijs uit de streek!
Super lekkere ijsjes. Kinderen kunnen buiten spelen. Ruimte genoeg.
Na een lange fietstocht, een leuke plaats om even te genieten van een lekker ijsje. Ruim terras met speelhoekje voor de kinderen. Er zijn nog tal van andere zitplaatsen. De coronamaatregelen worden héél goed nageleefd. Je bestelt wat je wilt in het ijssalonnetje, er mag telkens maar 1 iemand binnen. Een aanrader!!!
Lekkere ijsjes. Tuin nog op te knappen. Wel mooi terras
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid