facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reigershof geiten - Fokkerij

Reigershof geiten - Fokkerij

Info

geitenfokkerij

Geschiedenis

Fokkerij pagina van 't Reigershof

Adres: Polderstraat 4, 8420 De Haan
Telefoonnummer: 0032/498 267634
Stad: De Haan
Route: Polderstraat 4
Postcode: 8420



op zoek naar gerelateerd: Geitenboerderij De Haan, Geitenboerderij West-Vlaanderen, Biologische geitenboerderij, Geitenboerderij bezoeken, Geitenboerderij in de buurt, Geitenboerderij Limburg, geitenboerderij oost-vlaanderen, Geitenboerderij winkel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hof ter Meulen Hof ter Meulen 5 km Een onvergetelijke ervaring! Heel mooi hoe deze hardwerkende mensen met een hart van ...
Recensies
Geitenboerderij aan de kust, lekker kaas, leuke omgeving en vriendelijke mensen
Zeer gepassioneerde boer die graag vertelt over zijn boerderij en hun manier van werken. Het was er niet heel schoon maar de geiten werden wel goed behandeld. Voor de zwangeren: ze pasteuriseren hun kazen en producten niet, dus ook al ziet het eruit als een harde kaas, toch kun je deze beter niet eten volgens het Nederlandse voedingscentrum. De boer vertelde ons dit pas na het proeven 5 maanden zwanger.
Voor dit soort kwaliteitskaas betaal ik in brussel snel de helft meer. En je kan de geiten bezoeken. Wat meer heb je nodig?
Het kaas plateau die jullie gisteren bij Kok aan zee gaven was de allerbeste van de hele avond. Rijkelijk en super lekker. Bedankt!
Hier moet je langsgaan! Wil je lekkere geitenkaas, the place to be! Het is niet enkel een geitenboerderij, men heeft er een klein winkeltje waar je terecht kan voor heerlijke producten, uiteraard op basis van geitenmelk. Het winkeltje is niet alle dagen open, dus even checken voor je de uitstap maakt. Toen wij gingen was er geen mogelijkheid om te betalen met de kaart, misschien ondertussen wel... Ook is het zeker een bezoekje waard met kinderen. Er is ook een hoekje waar zeer leerrijke informatie staat en met doe-oefeningen leer je hier bepaalde dingen bij over de natuur. Een leuke afwisseling tussendoor aan zee! Zeker een bezoekje waard.
Zalig om in de stallen te mogen kijken naar de geitjes ! Vriendelijke mensen ! In de winkel is er veel keuze van verse producten heerlijke geitekaas met spek. Vriendelijke bediening en betalen met bankcontact is mogelijk.
Leuke plek om zeker eens te bezoeken. Heel wat leerrijke informatie voor de kinderen en volwassenen. In het winkeltje zijn verse producten op basis van geitenmelk te vinden. Is 3 dagen per week open. Dus best checken op de website als je het wil bezoeken.
Leuke ervaring bij de geitjes. Kazen altijd van topkwaliteit. Ons vast bezoek als we aan zee zijn
Super lekkere kaas! Echt de moeite om even te stoppen op de terugweg!
Vrouw aan winkel niet beleefd en de beestjes zaten vol vliegen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid