facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reigel Lighting

Reigel Lighting

Info

Verlichting met advies voor woningen,horeca,burelen en bedrijfsgebouwen. Eigen fabricatie van ledprofielen.



"Reigel lighting is gespecialiseerd in lichtadvies voor woningen, horeca, burelen en bedrijfsgebouwen. Dit zowel voor nieuwbouw als renovaties. Onze klanten zijn architecten, binnenhuisarchitecten en eindklanten. Wenst u creatief advies en gepersonaliseerde raadgeving dan bent u op het juiste adres.Door maatwerk is ons eigen atelier kan alles op wens aangepast worden."
Adres: Brusselsesteenweg, 150, 1785 Merchtem
Telefoonnummer: 052.37.05.70
Stad: Merchtem
Route: Brusselsesteenweg, 150
Postcode: 1785


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 13:00 - 17:00
Woensdag: 13:00 - 17:00
Donderdag: 13:00 - 17:00
Vrijdag: 13:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Lichtstudies, Lichtspecialist
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Léon - crafted in Belgium Léon - crafted in Belgium 7 km Léon, een naam die zowel authenticiteit als karakter uitstraalt. De lampen die door o...
Recensies
Professionele begeleiding die start van bij het bezoek aan de winkel. Dit enkel op afspraak zodat ze echt met jou alleen bezig zijn. Op basis van foto’s werd in samenspraak de juiste verlichting gekozen. En het resultaat mag er wezen. De plaatsing werd heel zorgvuldig uitgevoerd. Er werden zelfs witte handschoenen gedragen om armaturen en verfwerk niet vuil te maken! Kortom wij zijn heel gelukkige klanten.
Goede service, Professionele begeleiding, Prachtig eigen creaties, Problemen worden snel en vakkundig opgelost. Knappe realisatie in Bornem Doe zo voort.
Na aanschaf van drie Led Pendels met dimmer bleek dat techniekers van Reigel 3 maal moesten terugkomen omdat de dim functie niet werkte en er tenslotte om meer miserie te voorkomen werd geopteerd om de dimmer te vervangen door een gewone schakelaar. Er zou volgens de techieker bij de laatste intervebtie worden nagegaan wat het probleem was maar tot heden geen respons. Ze zijn bij Reigel snel om betaling te eisen maar dralen in de rest. Omdat de dimfunctie niet werkte moet je niet denken dat zij een compensatie voorstelden.
Wij hebben heel goed advies gekregen en zijn super tevreden met de aankoop. Ook de plaatsing van de lamp werd heel secuur uitgevoerd. Waarvoor grote dank.
Zeer tevreden over het professionele advies, de stipte opvolging en deskundige plaatsing van onze tuinverlichting door Reigel Merchtem. Een aanrader : topservice en uitstekende kwaliteit!
Zeer sympathieke en efficiënte begeleiding door Nathalie. Ook de installatie door hun elektriekers was top. Zeer tevreden.
Zeer professioneel van begin tot einde! Na uitgelegd te hebben waar we naar op zoek waren werden we de hele toonzaal rondgeleid en werd ons bij elke voorgestelde verlichting toegelicht hoe ze in ons interieur kon worden ingewerkt. Verwacht je aan een zeer persoonlijke, vriendelijke service met een op maat uitgewerkt voorstel! Communicatie bleef ook na bestelling op elk moment correct, vriendelijk en duidelijk. Installatie bij levering gebeurt zeer professioneel! top service!
Snelle service + klantvriendelijkheid staat bij dit bedrijf centraal. Top ervaring en aankoop
Wij zijn zeer tevreden over onze verlichting dat geplaatst werd door Reigel Lighting, zeer professioneel aanpak van het begin bij het maken van onze keuze tot plaatsing. Wij raden deze winkel aan iedereen aan.
Zeer tevreden over de service. Er wordt gekeken naar jouw project en interieur via foto's en er worden jouw op basis daarvan verschillende belichtingen voorgesteld binnen uw budget. Door het nemen van een afspraak maken ze tijd vrij voor jou. Ook een goede service na aankoop. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid