facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart

Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart
Adres: Naamsestraat 105, 3000 Leuven, België
Telefoonnummer: 016 20 92 11
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Leuven
Route: Naamsestraat
Huisnummer: 105
Postcode: 3000


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Over het algemeen een goede service, vriendelijk personeel. Maar ik was erg geschokt dat, na de geboorte, toen de baby nog maar één of twee uur oud was, een verpleegster haar meenam en een injectie voorbereidde zonder ons iets te zeggen of onze toestemming te vragen. Gelukkig zag ik de naald en kon ik ingrijpen, want anders had de verpleegster haar een injectie gegeven toen ze nog maar net geboren was. Hoewel zuigelingen zich een injectie niet bewust herinneren, kan de ervaring worden opgeslagen in het zenuwstelsel als een emotionele reactie op stress. Dit kan aspecten beïnvloeden zoals de emotionele regulatie, stressreacties of de toekomstige relaties met verzorgers. Hoe dan ook, de toestemming van de ouders moet worden verkregen voor elke medische handeling. Bovendien moet het personeel ons op een duidelijke en precieze manier informeren over de voorgenomen medische handelingen. Ik vind het onaanvaardbaar dat verpleegsters dit soort initiatieven kunnen nemen zonder het aan de ouders te vragen.
Ging naar spoed met erenstig rugproblemen! Verpleging erg vriendelijk! Maar de arts op spoed jawade echt onvriendelijk! Dat ik nog maar eens moest terug komen als urine en stoelgang er uitloopt! Schandalig gewoon!
Zeer fijne ervaringen gehad in het Heilig Hart, zowel op de dienst gynaecologie, verloskunde, materniteit, spoed als pediatrie. We werden steeds vlot geholpen en er werd goed gecommuniceerd. Ook de zorg op de afdelingen zelf was uitstekend.
Ik heb nu al 2 dagen slechte ervaringen op secretariaat neurologie. Het secretariaat is van 2 t/m 10 mei gesloten! Wie er wel is zegt niet van het secretariaat te zijn en weet niets en kan niets doen.
Zwaar teleurgesteld hoe wij behandeld waren op de spoed afdeling van het ziekenhuis, na enkele uren op een kamertje te wachten op het belletje geduwd om te horen of er al verder zicht was. De stagaire vertelde ons dat ze geen idee had waarna ze na enkele taken de kamer weer verliet.nEven later kwam de spoed arts samen met de stagaire haar beklag doen dat we ongeduldig waren en de stagaire brut hadden behandeld terwijl dit in geen enkel geval waar was. Ik zit er niets mee in om te wachten en ik snap dat het soms druk kan zijn maar vals beschuldigd en afgeblaft te worden terwijl je met 40 graden koorts ligt te wachten is niet oké. jammer dat ik de 2 namen niet heb anders hadden ze hier zeker bij in gestaan. Volgende keer ga ik naar een ander ziekenhuis. 18januari 2024 23.00uur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid