facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Regio Vastgoed

Regio Vastgoed

Info

Sterk vastgoed, Regionaal verankerd.
Grootste aanbod kandidaat-kopers, ook in Uw Regio.
= Zorgeloze verkoop tegen maximaal rendement



"Sterk vastgoed, Regionaal verankerd"
Adres: Hansbekedorp 2A, 9850 Hansbeke, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0475494676
Stad: Hansbeke
Route: Hansbekedorp 2A
Postcode: 9850



op zoek naar gerelateerd: Valor Vastgoed, Immo pieter, Immokantoor Hansbeke, Uniek vastgoed, Immo Agence, Zimmo, Immo sterk, Sterk Vastgoed Lanaken
Recensies
Stéphane heeft onze familie uitstekend begeleid bij de verkoop van het ouderlijk huis. Wij kregen een goede uitleg over zijn manier van werken en alle afspraken werden perfect nagekomen. Kortom wij zijn zeer tevreden dat wij de verkoop hebben toevertrouwd aan Stéphane en zijn team.
Heel tevreden over de verkoop van onze woning door Stéphane. Hele positieve ingesteldheid, enthousiast, goede communicatie, correcte schatting van de prijs en snelle afhandeling van verkoop. Zeker een aanrader!
Vriendelijke, vlotte, professionele en transparante service. Stéphane staat je van begin tot eind bij met goede raad en daad. Alles verlopen volgens plan. Regio vastgoed sterk aanbevolen!
Zeer aangenaam & persoonlijke aanpak! Aanrader als je uw niks wilt aantrekken van de verkoop van uw vastgoed maar toch op de hoogte wenst te blijven van elke stap tijdens de verkoop!
Eén woord 'TOP'!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid