facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Regima Skincare By Basaunata

Regima Skincare By Basaunata

Geschiedenis

RégimA is een cosmeceutische huidlijn gespecialiseerd in:

- anti-aging
- littekens
- specifieke huidproblemen
Dit vooruitstrevende gamma crèmes, serums en peels werken zowel preventief als therapeutisch.

De ontwikkeling van deze producten is gebaseerd op:

- de meest recente wetenschappelijke inzichten
- de nieuwste technologieën.

RégimA onderscheidt zich van de traditionele cosmetica door:

- haar uitzonderlijk hoge percentages actieve ingrediënten
- haar micro moleculaire structuur en peptiden
- Alle crèmes en serums kunnen hierdoor penetreren in de diepere,
levende huidlagen via natuurlijke biochemische processen de
algemene conditie van de huid fundamenteel beïnvloeden.

Dankzij de evolutie van de wetenschap weten we steeds beter welke mechanismen verantwoordelijk zijn voor de huidveroudering en hoe men die kan beïnvloeden. Gebaseerd op deze wetenschap is RégimA er niet alleen in geslaagd om de essentiële antioxidanten (vit A,C,E) in krachtige dosissen te stabiliseren. De specifieke formules slagen er bovendien in om deze vitamines en bouwstoffen in de diepere huidlagen te bezorgen waar onze (vertraagde) celactiviteit plaatsvindt.

RégimA is zonder twijfel de beste investering voor de huid omdat ze de cellen maximaal beschermen tegen beschadiging en veroudering.

Dit is de reden waarom RégimA door een groeiend aantal plastisch chirurgen, dermatologen en artsen over de ganse wereld aangeraden wordt in de strijd tegen de huidveroudering. Ze is bovendien uiterst geschikt als ondersteunende therapie bij Botox, fillers, laserbehandeling en medische peels.

Het basis programma van RégimA is gebaseerd op een unieke formule en omvat voor elk huidtype een reiniging, verzorging voor de oogleden, dag en nachtcrème.

Het gespecialiseerde programma van RégimA omvat daarnaast een aantal unieke crèmes en serums ter behandeling van:

- fijne lijntjes en rimpels
- dunne en broze huid (ev met couperose)
- gedeshydrateerde huid
- pigmentstoornissen en ouderdomsvlekjes
- doffe en vale huidtint (rokershuid)
- huidverslapping, diepe huidplooien en grove poriën
- striemen
- acné
- littekens na chirurgie of trauma
- brandwonden

Veel indicaties zijn het gevolg van een ‘verarmde’ en dunner geworden dermis. Met het verstrijken van de jaren verliest onze huid steeds meer collageen, elastine en hyaluronzuur. Dit proces veroorzaakt een geleidelijke deshydratatie van alle huidlagen met een onregelmatige huidtextuur en een verminderde huidelasticiteit als gevolg. Vandaar dat het stimuleren en beschermen van de huidcellen die collageen en elastine produceren (= fibroblasten) bij RégimA centraal staat.

Ter ondersteuning van dit gamma voor thuis, omvat RégimA tenslotte een aantal peels. Deze peels versnellen het herstelproces voor de huid op gelaat, hals, décolleté en handen.

Bij Basaunata kan je terecht voor een professionele, persoonlijk aangepaste verzorging van de huid

Adres: Hanselaarstraat 47, 9080 Beervelde, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 472595924
Stad: Beervelde
Route: Hanselaarstraat 47
Postcode: 9080


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 23:30
Dinsdag: 13:00 - 23:30
Woensdag: 13:00 - 23:30
Donderdag: 13:00 - 23:30
Vrijdag: 13:00 - 23:30
Zaterdag: 09:00 - 23:30
Zondag: 09:00 - 23:30


op zoek naar gerelateerd: Last minute Basaunata, Sauna Lochristi, Privé wellness Lokeren, Privé wellness met gezin, Sauna Wachtebeke, Sauna Zelzate, Wellness Wachtebeke, Privé wellness met overnachting
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aqua Top Pools - Relaxcentrum-LO Aqua Top Pools - Relaxcentrum-LO 2 km Heel vriendelijke ontvangst en goede informatie
Recensies
Zeer aangename wellness ervaring. Alles heel proper en gezellig ingericht. Mooie faciliteiten voor privé-wellness. Overnachting met ontbijt was zeker de moeite. Wij komen zeker nog eens terug maar dan hopelijk met beter weer! Goede uitleg en bereikbaarheid van de vriendelijke uitbaters.
Top prive welness verblijf met alles erop en eraan! Oog voor detail en zeer gezellig en mooi ingericht qua interieur en verlichting. De vele mogelijkheden zie je zeker niet overal: jaccuzzi, sauna, zoutkamer, zwembad, voetbadjes, infrarood, turks stoombad, regendouche binnen, douche buiten, massagematras, en voldoende lekkere ligbedden.. het is er allemaal! Enorm genoten van de overnachting voor onze 2e huwelijksverjaardag en zeker voor herhaling vatbaar. Vriendelijke uitbaters ook die je privacy helemaal respecteren. Doe zo verder! Ps: de zeer sociale en prachtige Maine Coone huiskat die ons stond op te wachten en al in onze auto zat was een heel fijne extra :p Groetjes Chloe & Senne
Super ervaring! Zeer ontspannend en prachtig afgewerkt. Zeer aangename sfeer, heerlijk genoten. Eigenaars ook zeer vriendelijk, hebben ons tot in de puntjes in de watten gelegd. Ontbijt ook zeer varierend en lekker.
Lastminute geboekt vorige week. Super wellness, alles mooi propre, lekkere geurtjes. Netjes uitgelegd. Een aanrader
Wij kwamen toe, eigenaar wist van niets. Er was sprake van een dubbele boeking, we merkten enorm veel frustratie tijdens onze verwelkoming. Jacuzzi was niet proper, meubelen buiten waren totaal niet onderhouden. Wij komen niet meer terug.
Spraytan geboekt en heel tevreden van het resultaat. Heel vriendelijke dame die je op je gemak stelt
Wij zijn deze avond geweest,echt genoten dat hebben we gedaan. Niets op aan te merken,heel proper,de sauna rook heel lekker.Ons zien ze zeker nog terug!
Heel proper. Vlot onthaal. Geen poespas, alles is duidelijk. Eens binnen is het genieten. Propere faciliteiten. Sauna en stoombad hebben heerlijke geuren. Mooi ingericht.
Beste sauna, dat ik ooit gezien heb!!! Heel mooi huis!!! Gezellig! Proper! Zeer comfortabele bed. Ten slotte, super lekker ontbijt.
Vorige week als verrassing gekregen van mijn partner. Het was een top avond en nacht. Ookal moesten we er vroeg uit nl gaan werken het was een heerlijke break! Tot in de vroege uren genoten van alle faciliteiten. De optie om ons ontbijt mee te nemen was meegenomen, zodat we nog wat langer konden blijven liggen. Op en top genoten. We doen regelmatig prive sauna's, maar prijs kwaliteit is deze een topper!!! Kijk al uit naar onze volgende boeking
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid