facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Regalo Esclusivo

Regalo Esclusivo

Info

Shoes & handbags

Geschiedenis

Merken waarmee u het verschil maakt!

Regalo Esclusivo is gespecialiseerd in de vertegenwoordiging van schoenen en handtassen aan de fashion-professionals in de BeNeLux.

Onze leveranciers engageren zich om u een uitmuntende service aan te bieden en producten met een sterke verhouding prijs-kwaliteit. Maar bovenal trachten ze flexibel in te spelen op de nieuwste markttendensen: creativiteit zonder het commerciële uit het oog te verliezen.

Op die manier bieden onze collecties een hoge toegevoegde waarde voor de retailer: merken waarmee u het verschil kan maken en die een ruim en enthousiast publiek kunnen aanspreken.

Tot slot streven we naar duurzame samenwerkingen en kwalitatieve relaties. Daarom concentreren we ons op een beperkt aantal complementaire merken die we selectief aanbieden.


Adres: Skyline Fashion Creek, Jozef Van Elewijckstraat 86/5, 1853 Strombeek-Bever, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32 496 24 64 81
Stad: Strombeek-Bever
Route: Skyline Fashion Creek, Jozef Van Elewijckstraat 86/5
Postcode: 1853


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid