facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Refuge De Marche : Chiens Perdus Sans Collier

Refuge De Marche : Chiens Perdus Sans Collier

Info

Bienvenue sur notre site "Chiens Perdus Sans Collier" à Marche-en-Famenne.

Nous vous invitons à consulter ce site.

Via les chiens, nous vous présento

Geschiedenis

Bienvenue sur notre site "Chiens Perdus Sans Collier" à Marche-en-Famenne.

Nous vous invitons à consulter ce site.

Via les chiens, nous vous présentons tous nos pensionnaires qui espèrent trouver un foyer chaleureux.

Nous vous remercions pour votre intérêt.

L'équipe des bénévoles.

Adres: Rue Victor Libert, 36, 6900 Marche, Luxembourg, Belgium
Telefoonnummer: +32 (0)84 31 46 23
Stad: Marche
Route: Rue Victor Libert, 36
Postcode: 6900


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 11:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
De honden leven daar toch maar een aardig bestaan.klijne zichtloze hokken.kunnen daar maar enkel dromen van openlijk een beter bestaan.als er geen vrijwilligers werkers zijn.mensen die uren moeten presteren.ter vervanging van boetés.zitten ze op gesloten elks apart.aangepast aan de temperatuur van beuten.het gaat niet lang meer bestaan.ze gaan daar nieuwbouw. Zetten.van het beetje groen waar de vogels en kikkers en hagedissen nog kunnen genieten.zal er niets meer over blijven.ik kan het weten.heb daar 8 jaar op een tuin gewerkt.groente kweken.zeker niet de plaats waar ik mijn hond ooit zouw brengen.mensen zouden beter twee keer goed na denken.voor dat ze een klijn hondje gaan kopen bij kwekers. Daar heb je dieren die reeds ingeënt zijn met schips voor een klein prijsje.en daar heb je dan een klijne of grote hond geholpen.dank u voor dit te willen plaatsen op jullie dienst.
Leuk niet . Omdat daar allemaal eenzame hondjes zitten . Maar daar worden ze wel verzorgd
Vriendelijk personeel
Dit is de tweede hond die we uit dit asiel hebben geadopteerd. Ze worden heel goed verzorgd en geliefd. Het afscheid met het hoofd van dit tehuis was zeer ontroerend. Capucine is gisteren in ons huis aangekomen en heeft al haar sporen verdiend, ze vindt de bank comfortabeler dan haar mand en vanmorgen heeft ze al de helft van haar kom opgegeten. Ik kan geen foto's plaatsen, jammer
Ik twijfel er niet aan dat de vrijwilligers erg geïnvesteerd zijn en dat de dieren daar goed worden behandeld. Ik zou mezelf niet toestaan ​​om een ​​negatieve opmerking achter te laten want ik vind het geweldig dat mensen investeren in dierenwelzijn. In werkelijkheid heb ik echter geen idee hoe het er binnen het asiel aan toe gaat, aangezien ik hen vele malen heb gecontacteerd per e-mail en per telefoon om: - bezoek het asiel, - om mijn diensten op vrijwillige basis aan te bieden, - om een ​​kooi te sponsoren en omdat ik wilde weten of de Berner Sennenhond die ik had gezien op de dag dat ik ging ze een pakje brokjes ging brengen ik had niet dichtbij kunnen komen omdat de hond net was aangekomen en in quarantaine zat , wat ik volledig begrijp maar nadat ze het boeken van een afspraak altijd hadden uitgesteld, reageerden ze niet meer op mij. Dat vind ik erg jammer.
Een toevluchtsoord in al zijn acceptatie: geen gevangenis maar een springplank om een ​​nieuw leven te beginnen. Een team dat luistert, welwillend en competent! Dank aan de vrijwilligers die bijdragen aan het geluk van elk van de partijen!
Eind december 2018 heb ik Bouba geadopteerd en het was een prachtig avontuur. Zeer angstige maar super ambitieuze puppy. Heel goed ontvangen en ik heb hem een ​​week kunnen bezoeken omdat hij niet in orde was voor zijn vaccin toen hij in het asiel aankwam.
Schuilplaats zeer respectvol voor het dier. Ik heb net een hond geadopteerd en we kunnen zien dat ze, ondanks dat ze in een asiel heeft gezeten, goed werd verzorgd. Zeer attent en willen honden niet wegdoen als een toevluchtsoord.
Honden, katten en zoveel andere verlaten dieren zullen zien of je op het punt staat om 1 dier te nemen zal je blij maken en de prijzen zijn democratisch'. Leuke plaats.
Adoptie van een schattige hond. We werden heel goed geadviseerd om de hond te kiezen die het beste bij onze situatie paste jong kind, katten.... Bedankt, want ze is echt schattig met onze 21 maanden oude zoon en we zijn benieuwd wat het zal geven met de geboorte van de 2e
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid