facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reef-Corner

Reef-Corner

Info

Reef-Corner offers 1 of the largest collections of corals for the aquarium market in Europe.

Geschiedenis

Hebt u een zeeaquarium of wenst u een zeeaquarium te starten, dan bent u aan het juiste adres! Reef-Corner is de speciaalzaak waar u tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding een groot aanbod mag verwachten. In onze unieke winkel vindt u een divers aanbod aan dieren en techniek die werd gekozen vanuit eigen ervaring om u de beste kwaliteit te kunnen garanderen.

Daarnaast bieden wij u een persoonlijke service aan, om u te helpen bij het verzorgen van uw aquarium en aankoop van uw dieren en het materiaal. In de zaak kunt u vrij en gratis over lectuur en internet beschikken.

Tevens organiseren wij regelmatig bijeenkomsten waar deskundige sprekers u de laatste ontwikkelingen op het gebied van het houden van een zeeaquarium uit de doeken doen.

Speciaal voor u zijn onze openingsuren aangepast zodat u in alle rust gelijkgezinde zeeaquarianen kunt ontmoeten, zonder de drukte die er heerst in dierenwinkels met een gemengd aanbod.

Op onze website vindt u alvast meer informatie over wie we zijn, onze service en ons aanbod. Kom gerust ook eens vrijblijvend langs in onze winkel! Wij helpen u graag met advies bij een lekker kopje koffie of thee.



"We are one of Europe's biggest live coral and fish store in Europe. We offer the biggest collection corals from frags to very large colony's . If we are located too far from you , no worry ! Our webshop has the biggest selection in live corals on the web. You will receive your corals in less then 24 hours, all over Europe with DOA warranty! We also do large custom aquarium design, building and installing."
Adres: Verbindingsstraat 4 bus 2, 3670 Neerglabbeek, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 003289245592
Stad: Neerglabbeek
Route: Verbindingsstraat 4 bus 2
Postcode: 3670



op zoek naar gerelateerd: reef corner facebook, zeeaquarium winkel antwerpen, reef gems, zeeaquarium speciaalzaak, reef corner sporenelementen, grootste aquariumwinkel belgie, zeeaquarium winkel belgie, reef limburg
Recensies
Geweldige service gehad hier. Oplossing gekregen voor een probleem waar zelfs de aller aller grootste aquarium winkels mij niet mee konden helpen. Aanrader om met een gerust hart geholpen te worden en waar ook de tijd genomen wordt voor al je vragen .
Zeer goede service! Echte toppers Nemen ook altijd de tijd om alles deftig uit teleggen zeer tevreden!
Word hier al 2 jaar goed geholpen de medewerkers zijn enorm vriendelijk ik kan niks anders zeggen dan ga zo door
Goede winkel met kwaliteits koralen. Is er onverhoopt iets mis gegaan met de levering dan wordt dit heel snel netjes opgelost voor de klant. Bij reef corner weten ze wat klantenservice is!
Top koralen mogen ontvangen, en zeer goede support na de verkoop. Zeker een aanrader.
Top kwaliteit en grote keuze
Groot assortiment en hele vriendelijke en kundige eigenaar. Top winkel
Zojuist met mijn zoon voor de 1ste keer langs geweest, mooie zaak en vriendelijk en kundig geholpen! Aanrader voor houders van koralen-zeeaquaria! Dank
Goed en goudeerlijk advies al is dat niet het goedkoopste advies. Ik ben 3 jaar geleden begonnen met een 130 literbak, daarna een 240 literbak en nu een 450 literbak. Als ik tel hoeveel geld ik heb uitgegeven aan die 2 eerste bakken daar had ik toen meteen de 450 literbak voor gehad. De 450 literbak wordt uitgerust met apparatuur die Theo aangeeft. Heb je het geld nog niet, wacht dan even met de aanschaf. Het loont zich
Grote keuze en vriendelijke, behulpzame zaakvoerder. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid