facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Recreatiedomein Dendergalm

Info

Plezier voor jong en oud bij een hapje en een drankje
Minigolf
Go-carts

Adres: Meirbeekstraat 12, 9308 Aalst
Telefoonnummer: +32471262886
Stad: Aalst
Route: Meirbeekstraat 12
Postcode: 9308



op zoek naar gerelateerd: Minigolf regio Aalst, Indoor minigolf Aalst, Dendergalm erembodegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pretland Aalst Pretland Aalst 6 km Jammer dat het maar van 9 tot 13u open is en dit voor dezelfde prijs als voor een vol...
The Outsider Aalst The Outsider Aalst 6 km Gemotiveerd team begeleiders, degelijk materiaal. Een warme plek om even te ontdooien...
JumpSky JumpSky 6 km Dochter van 12 heeft hier vandaag haar verjaardagsfeestje gehouden. Complex heeft 2 ...
Recensies
Weliswaar niet verlicht waar wij vanuit gingen aangezien het tot 2300u open is. Gelukkig hadden we onze fiets lampjes mee ; het was gezellig.
Mooi domeintje met speeltuigen voor de kinderen alle leeftijden, minigolf op beton 5 euro per persoon, in de cafetaria, met ook basketbalpleintje. Wel beperkte openingsuren van de cafetaria pas vanaf 11u 's ochtends.
Dendergalm ligt rustig aan de Dender tussen Aalst en Dendermonde. Op een zucht ligt ook de Schelde in Schoonaarde. Ideaal om er met de fiets of tijdens een wandeling eens te stoppen. Ook voor een spelletje minigolf of om de kinderen even uit te laten op de speeltuin. Zo hebben de ouders even tijd voor een hapje en een drankje ... veel plezier.
Leuk en aangenaam vertoeven in een volkse buurt met weinig verkeersdoorgang. Naast een speeltuin. Ideaal voor kinderen.
Leuke plaats om af te stappen bij een fietstocht maar ook voor gezinnen met kinderen. Er is een minigolf en een kleine speeltuin in dit onverwachte park. Het terras van het café was volzet toen wij er waren en het zou een best wat groter mogen zijn. Een afgebakende parkeer zone voor fietsen is er spijtig genoeg niet maar je kan je fiets wel gemakkelijk kwijt, plaats genoeg. Prijzen zijn correct.
Ook leuk voor de kinderen om te spelen terwijl de ouders of grootouders iets lekkers zitten te drinken
Heel leuke plek om een tof terrasje te doen, ook voor kinderen. Vriendelijk personeel
Mooi aangelegd minigolfterrein, petanquebaan, speeltuin kabelbaan, schommel, klautertoestellen, verhard voetbalveld, .... Voor de kleine honger en dorst kan je terecht op het terras dat uitkijkt op dit mooie domein.
Goede bediening door vriendelijke mensen
Vernieuwd en verbeterd maar toch maar weinig speeltuigen voor kinderen. Minigolf is een aanwinst en een bijkomende attractie. Het is ook goed dat er opnieuw een uitbater is voor de bar zodat men er iets kan drinken. Regelmatig veel volk maar niet echt gezellig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid