facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Recreatiedomein De Mosten

Recreatiedomein De Mosten
Adres: Hoogeind 74a, 2321 Hoogstraten, België
Telefoonnummer: 03 315 89 39
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Hoogstraten
Route: Hoogeind
Huisnummer: 74a
Postcode: 2321


Openingstijden

maandag: 10:00–20:00
dinsdag: 10:00–20:00
woensdag: 10:00–20:00
donderdag: 10:00–20:00
vrijdag: 10:00–20:00
zaterdag: 10:00–20:00
zondag: 10:00–20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Mosten De Mosten 213 meter De zwemvijver en de speeltuin zijn een paradijs waar kinderen en tieners zich uren ku...
Recensies
Zeer schoon en dus goed onderhouden recreatie-/zwemterrein met een grote natuurwater partij.nBij zeer warme dagen en dus drukte kan het parkeren iets wat gedoe opleveren, echter was er wat verderop ook “gewoon” parkeergelegenheid.
Zeer mooie parel van de kempennDe zwemvijver van vroeger is er nog steedsnDe speeltuin ernaast is vernieuwdnDe taverne / feestzaal vooraan is ook mooi en proper verzorgd.nNIEUW is het klimpark met verschillende niveaus kwa moeilijkheid, en je kan er ook aan watersport doen in het kabelpark.nOok met de minigolf kan je een gezellige namiddag maken.nParking is er ruim voldoende en dichtbij.nKortom de ideale uitstap voor groot en klein.
Kinderen hebben zicht rot geamuseerd op het klimparcours tussen de bomen. Voordien lekker gegeten in de brasserie. Vriendelijke mensen, goede service en lekker eten.
Gezellige plaats om u uit te leven. Vriendelijke bediening en toffe instructeurs. Leuke bar met strandje. Echt een aanrader.
Prachtige sportdag met de tweedejaars van Mariagaarde. Bedankt aan de begeleiding!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid