facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Recht van 't veld

Recht van 't veld

Info

Van het land tot bij de klant
Verse groenten zal onze troef zijn.
Thuisverkoop van seizoensgroenten.



"Recht van ’t veld startte op in 1985 na een gedeeltelijke overname van het ouderlijk bedrijf. En ook vandaag blijft dit een familiebedrijf, want de dochters helpen intussen in hun vrije uren ook mee in de zaak.Bij de start was de hoofdteelt Mechelse vroege bloemkool, prei, sla, tomaat uit volle grond en chrysanten. Doorheen de jaren zijn we ons gaan specialiseren in bloemkolen en chrysanten en leveren we rechtstreeks aan klanten via onze winkel en aan de veiling en de groothandel."
Adres: Naalstraat 37D, 2570 Duffel
Telefoonnummer: 0478510383
Stad: Duffel
Route: Naalstraat 37D
Postcode: 2570



op zoek naar gerelateerd: Recht van 't veld Facebook, Recht van bij de boer, Recht van t veld promotie, Kinderboerderij Duffel, Van veld, Mechelse bloemkool kopen, Puur van t veld
Recensies
Uitgebreid aanbod van verse groenten recht van het veld. Fruit, vlees en vers sap of honing zijn er ook te vinden. Vriendelijke bediening. Adres ligt beetje verstopt tussen de velden, maar dat maakt het extra leuk.
Veel te krijgen van groenten, vriendelijk
Echte aanrader verse groentjes en fruit recht van het veld zeer goeie service!
Verse groeten lekker fruit voor de Bomma
Heerlijke verse groenten en fruit aan zeer eerlijke prijzen
Vers fruit en groenten van top kwaliteit en zeer vriendelijke bediening
Een pluim voor heel de equipe. Vriendelijke bediening. Altijd alles kraakvers. Klantenkaart voor extra voordeel
Bezoek aan de groenteboer. Prijs kwaliteit altijd top. En de Sint was er ook voorbijgegaan. Had zelf eens verrassing nagelaten voor ons kleinsten. Altijd vriendelijke ontvangst. Altijd verse producten alsook producten van de streek zoals kaas en vlees. Dus zeker de moeite waard.
Super lekkere ijscreme
Vriendelijke bediening met kennis van zaken. Bedankt voor de tips over groenten en fruit! Superverse groenten en fruit. Ze smaken als uit je eigen tuin. Altijd plezier om daar te kopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid