facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor REALTIIZ

REALTIIZ
"Agent et expert immobilier spécialisé en vente de maisons en Brabant Wallon. 15 ans d'expérience à votre service. 100% du travail réalisé par le patron. La première agence utilisant les nouvelles technologies pour faire visiter vos biens plus rapidement sans jamais vous déranger."
Adres: Drève Richelle 161M, box 57 , Waterloo 1410, BE
Telefoonnummer: 0488 40 00 50
Stad: Waterloo
Route: Drève Richelle 161M, box 57
Postcode: 1410


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Perin Perin 877 meter Mevr. Stephanie Lacroix van P.E.R.I.N toonde een voorbeeldige professionaliteit en ee...
Recensies
Ik nam deel aan een virtueel bezoek met de makelaar, het was goed voorbereid, grote eerlijkheid, vrij volledige presentatie van de gebreken en kwaliteiten van het onroerend goed.
Ik beveel Cédric Salesse ten zeerste aan vanwege zijn ernst, zijn stiptheid, zijn professionaliteit, zijn kostbare hulp op alle niveaus foto's, documenten, enz. en zijn vriendelijkheid. Ik geef het 5 sterren. Ik raad het je aan met je ogen dicht, je bent in goede handen.
Zeer aangenaam bezoek, attente en eerlijke persoon.
Zeer goede ervaring met virtuele rondleidingen, zeer aangename agent.
Zeer professioneel, raad ik aan.
Serieus, professioneel, attent tot in het kleinste detail. Mooie foto's en video's gemaakt van het huis. Alles in de omgeving uitgezocht voor de nieuwe eigenaar. Aarzel niet om een ​​beroep op hem te doen, u zult niet teleurgesteld zijn in zijn onberispelijke werk. Ik raad Cédric Salesse 100% aan voor al het werk dat hij doet om uw huis in korte tijd goed te verkopen. Hij krijgt van mij 5 sterren voor al het goede werk dat hij doet.
Zeer professioneel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid